Prvi teaser za 3. sezonu Netflixove serije Daredevil

Nije da je do sada bila med i mlijeko, ali nova sezona Netflixove superherojske serije Daredevil će biti iznimno mračna. Kad kažemo mračna, mislimo i doslovno i figurativno. Što točno možemo očekivati daje nam do znanja prvi teaser trailer. Riječ je zapravo o sceni koju su već mogli pogledati svi koji su se odvažili na gledanje druge sezone Iron Fista, a bili su dovoljno pažljivi da je ne preskoče nakon odjavne špice. Matt Murdock (Charlie Cox) sjedi u ispovjedaonici zaklonjen u sjeni, prekriven krvlju, u svom nekadašnjem crnom outfitu. Ogolio je dušu pred svećenikom, te zaključuje ispovjed s time kako bi radije umro kao Vrag aka Daredevil, nego živio kao Matt Murdock.

Nakon događaja iz Defendersa nismo dobili puno informacija o Mattu Murdocku, ali to će se uskoro sasvim sigurno promijeniti. Snimanje treće sezone završeno je još sredinom lipnja, ali i dalje nije poznat datum kada nove epizode stižu na Netflix. Kritičari su već dobili prvih šest epizoda, ali je na snazi embargo do 12. listopada. To upućuje da na treću sezonu serije nećemo još dugo čekati. Nakon što je godinu dana bio odsutan s TV ekrana, konačno se vraćamo seriji i svijetu u kojem je sve i započelo…

Očekuje se da će na nadolazećem New York Comic Conu Marvel plasirati punokrvni trailer. Na panelu će sudjelovati Charlie Cox, Elden Henson, Deborah Ann Woll, Vincent D’Onofrio, Joanne Whalley, Wilson Bethel, Jay Ali, kao i showrunner Erik Oleson i izvršni producent Jeph Loeb.

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics