Teaser za 2. sezonu Netflixove serije Dark, sve je povezano

Netflix je netom objavio prvi teaser za drugu sezonu nadnaravne serije Dark. Riječ je o hvaljenoj njemačkoj seriji, obiteljskoj drami s nadnaravnim twistom, koju su kreirali Baran bo Odar i Jantje Friese. Također Dark je ujedno jedan od najgledanijih neengleskih naslova na Netflixu, a zanimljivo je kako je to i prva Netflixova serija koja je kompletno snimana i producirana u njemačkoj, i čiju većinu glumačkih imena čine upravo Nijemci.

Dobrodošli u budućnost. Tako počinje novi teaser za drugu sezonu serije. Kako je Jonas Kahnwald (Louis Hofmann) na kraju prve sezone otputovao u postapokaliptičnu pustoš 2052. godine, jasno je da će se nova sezona sigurno baviti pitanjem što se dogodilo da je uzrokovalo apokalipsu i da li se može nešto učiniti da se to promjeni…

Tvorci i showrunneri serije obećali su kako će druga sezona od osam epizoda uključivati nove vremenske linije, kako u prošlosti tako i u budućnosti. Nove likove će tumačiti Sylvester Groth, Winfried Glatzeder i Sandra Borgmann.

Zanimljivo je i to kako serija na Netflix stiže 21. lipnja, jer upravo je na taj datum 21. lipnja 2019. godine Michael Kahnwald počinio samoubojstvo ostavljajući poruku svom sinu Jonas, što je i započelo čitavu radnju. Također možda je značajan i današnji datum, kada je Netflix plasirao teaser, s obzirom da je upravo 26. godišnjica Černobilske katastrofe. Možda će upravo nuklearaka u Windenu igrati značajnu ulogu u novoj sezoni. No ovo je za sada samo nagađanje.

Osvrt na prvu sezonu serije možete pročitati na sljedećem linku.

Dark

Check Also

Three Thousand Years of Longing: prvi trailer za fantasy film Georgea Millera!

MGM je konačno otkrio trailer za epski fantasy film Three Thousand Years of Longing redatelja …

She-Hulk: Attorney at Law, prvi trailer i poster!

Disney je konačno objavio trailer i poster za njihovu nadolazeću seriju She-Hulk. Serija sada ima …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics