Deadpool 2 je na dobrom putu da nas oduševi sudeći po prvom otkačenom teaser traileru

20th Century Fox je tehnički objavio prvi taeser trailer za film Deadpool 2, ali on definitvno nije ono na što ste naviknuli. No to možda i nije loša stavr, pogotovo za one koji žele o filmu znati što manje moguće. Dakle, tko se brine oko spojlera nema potrebe jer ovdje ih nema. Teaser trailer je objavio tko drugi nego Ryan Reynolds, a sam video je zapravo zanimljiv odmak od klasičnih marketinških kampanja, ali potpuno u stilu Deadpoola. Također nema bojazni da nećete vidjeti ništa scena iz samog filma, iako je ih doduše vrlo malo, no montaža tih momenta je zaista odrađena baš kako treba. Očekuju vas sudari, eksplozije, oružje, stvari koje gore, djelomični pogled na Cablea (na odjavnoj špici) i iz nekog razloga Deadpool u lijesu. Deadpool kao Deadpool, čini se na dobrom tragu, ako vam je prvi film bio po guštu.

Režiju filma potpisuje David Leitch (John Wick) s obzirom da je Tim Miller odustao od projekta radi kreativnih razilaženja koja je imao s Reynoldsom. Scenarij su napisali Rhett Reese i Paul Wernick.

Glavne uloge tumače Ryan Reynolds, Josh Brolin, Zazie Beetz, Monica Baccarin, T.J. Miller, Brianna Hildebrand, Jack Kesy, Stefan Kapicic, Julian Dennison i Leslie Uggams.

Deadpool 2 u kina stiže 01. lipnja 2018. godine.

Deadpool 2

Check Also

Prvi pogled na Appleovu seriju Time Bandits, remake kultnog filma Terryja Gilliama

Da Apple radi na remakeu Time Banditsa to već vjerojatno znate, ali možda ste propustili …

Pripremite se za kaos s novim trailerom za Beetlejuice Beetlejuice!

Warner Bros. je objavio puni trailer za film Beetlejuice Beetlejuice, originalno poznat kao Beetlejuice 2. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics