Tatiana Maslany postaje She-Hulk!

Samo nekoliko dana nakon što je Kat Coiro (Marry Me) postavljena za jednog od redatelja, Marvelova serija She-Hulk je dobila i titularnu glumicu. She-Hulk će tako utjeloviti Tatiana Maslany (Orphan Black).

Seriju ju još prošle godine najavio Marvelov glavni kreativni direktor Kevin Feige, i to zajedno s još dvije MCU serije Ms. Marvel i Moon Knight. Jessica Gao razvija seriju, te je ujedno i glavna scenaristica (Rick and Morty).

Lik Jennifer Walters aka She-Hulk je stvorio Stan Lee, uz pomoć crtača Johna Busceme 1980. godine, kada se pojavila u stripu The Savage She-Hulk. Taj naslov ponešto zavarava. Jennifer Walters je odvjetnica iz New Yorka i rođakinja Brucea Bannera koja nakon što doživi nesreću dobiva hitnu transfuziju krvi od Bannera. Ta transfuzija će rezultirati i njezinim svojevrsnim Hulk stanjem, odnosno sličnim prepoznatljivim zelenim čudovištem. No za razliku od svog rođaka, Walters uspijeva zadržati vlastitu osobnost i dok je u Hulk stanju te nastavlja svoju odvjetničku karijeru usprkos povremenim napadima bijesa. To znači da vjerojatno nećemo dobiti seriju u kojoj Walters navigira postepenom transformacijom prema statusu “profesorice She-Hulk”. Doduše postoji mogućnost da se u seriji pojavi i Bruce Banner Marka Ruffala.

Serija je trenutno u predprodukciji, ali još uvijek nije poznato kada bi trebala ugledati svjetlo dana, odnosno kada stiže na platformu Disney+.

Check Also

Concrete: neobičan i prekrasan kratki animirani film!

Otkrili smo jedan vrlo poseban kratki film – Concrete (Beton). Riječ je o animiranom filmu, …

Awake: prvi trailer za Netflixov apokaliptični triler!

Netflix je netom objavio prvi službeni trailer za apokaliptični triler Awake. Redatelj filma je Mark …

Web Statistics