Tales From the Loop: od slika do Amazonove SF serije!

Amazon je objavio novu video najavu za SF seriju Tales From the Loop, u kojoj gledateljima daje pogled iza scene, u posao koji su napravili showrunneri, producenti i redatelji kako bi oživjeli svijet fantastičnih slika popularnog švedskog slikara Simona Stålenhaga. Serija je zajednička produkcija kuća Fox21 Television Studios i Amazon Studios u suradnji sa 6th & Idaho i Indio Studio. Tvorac, showrunner i glavni scenarist serije koja se sastoji od osam epizoda je Nathaniel Halpern (Legion, The Killing). On je ujedno i izvršni producent zajedno s Markom Romanekom, Mattom Reevesom, Adamom Kassanom, Rafijem Crohnom, Mattiasom Monterom, Samanthom Taylor Pickett i Adamom Bergom. Jedan od redatelja je i već spomenuti Mark Romanek (One Hour Photo, Never Let Me Go), a kako novi video otkriva redateljica prve epizode je Jodie Foster.

Tales from the Loop se bavi gradom i ljudima koji žive iznad “Loopa”, mašine izgrađene da otključa i istražuje misterije svemira, ostvarujući stvari koje su prije bile moguće samo u znanstvenoj fantastici. U tom fantastičnom i misterioznom gradu dirljive ljudske priče imaju univerzalno emocionalno iskustvo, ali i intrigu žanra…

Glavne uloge tumače Rebecca Hall (Vicky Cristina Barcelona, The Night House), Paul Schneider (Parks and Recreation, Channel Zero), Daniel Zolghadri (Eighth Grade, Fahrenheit 451), Duncan Joiner (Waco, The Disappointments Room) i Jonathan Pryce (The Two Popes, Game of Thrones).

Tales From the Loop na Amazon Prime stiže 03. travnja.

Tales From The Loop

Check Also

Prvi isječak iz distopijskog filma Night Raiders

Prvi isječak iz nezavisnog distopijskog trilera Night Raiders koji je svoju premijeru upravo doživio na …

Najava za dox Expedition: Back to the Future

Doc Brown je u potrazi za DeLoreanima. Ne, niste krivo pročitali. Iako nećemo dobiti priliku …

Web Statistics