Syfy je obnovio Krypton za drugu sezonu

Svi već znate što je Syfy napravio s praktički perjanicom svoje mreže, SF serijom The Expanse. Iako se danas nešto lakše diše s obzirom na informacije koje ukazuju da bi Amazon mogao naručiti četvrtu sezonu serije, nemojte se dati nasamariti pompoznim naslovima jer ništa još nije finalizirano.

S druge strane danas dolazi i vijest da je Syfy čak prije sutrašnjeg finala prve sezone SF serije Krypton odlučio naručiti drugu sezonu koja je planirana za 2019. godinu. Očito nije važno što je serija daleko ispod kvalitete The Expansea, ali tako je to oduvijek bilo sa Syfy mrežom. Čini se da ipak nisu bili spremni na renesansu. Nija da želim podcjenjivati uloženi trud, ali unatoč očitoj visokoj produkciji, i divnim šarolikom dizajnom kostima, narativno je Krypton startao vrlo klimavo. S obzirom na takav start ja sam stisnula kočnicu, ali ako vi mislite da nešto propuštam s daljnim epizodama pozivam vas da mi ukažete na to u komentarima.

Za sada se ne zna koliko će točno epizoda imati druga sezona, ali ako je suditi prema gledanosti onda očekujemo barem deset od koliko se sastojala prva sezona, ako ne i više. Krypton je najgledanija originalna nova serija na Syfy mreži još od Ascensiona iz 2014. godine.

S ovom obnovom Krypton se pridružio ostataku Syfy-evih povratničkih serija: Happy!, The Magicians, 12 Monkeys i Channel Zero.

Što da Superman nikada nije postojao? Radnje smještene dvije generacije prije uništenja Supermanova rodnog planeta, Krypton slijedi Seg-Ela, legendarnog djeda Čovjeka od Čelika, koji je suočen s dilemom od životne važnosti – hoće li spasiti svoj rodni planet ili pustiti da bude uništen kako bi obnovio sudbinu svog budućeg unuka. Dok je vlada Kriptona u kaosu, a obitelj El izopćena, Seg mora pronaći ravnotežu između potrage za povratkom svoje obiteljske časti i zaštite svojih voljenih dok ga izazivaju poznati DC-jevi likovi Brainiac i zemaljski vremenski putnik Adam Strange.

Kod nas je serija dostupna putem servisa HBO GO, i na HBO kanalu.


Krypton

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics