Sweet Tooth: puni trailer za Netflixovu adaptaciju!

Netflix je objavio puni trailer i poster za seriju Sweet Tooth, adaptaciju DC-jevog istoimenog strip serijala Jeffa Lemirea. Tvorac i redatelj serije je Jim Mickle (Cold in July, In the Shadow of the Moon). Scenarij potpisuju Mickle i Beth Schwartz (Arrow), koji su ujedno i showrunneri. Izvršni producenti su Mickle, Schwartz, Robert Downey Jr., Susan Downey i Amanda Burrell.

Dok je prvi trailer za Sweet Tooth bio više baziran na osjećajima i atmosferi, puni trailer za Netflixovu nadolazeću adaptaciju stripa postavlja radnju i zadire u avanturu ove postapokaliptične bajke. No treba primjetiti da za sada oba trailera samo nagovještavaju nasilje i mraču stranu stripa, i prema svemu sudeći to će na tome i ostati jer je još ranije Robert Downey Jr. najavio kako je ton serije promjenjen u odnosu na strip. Strip koji je poznat i kao “Mad Max meets Bambi” je vrlo zanimljiv uradak, kojeg će poklonici stripa rado preporučiti. Strip je počeo izlaziti 2009., a 2013. je dovršen originalni serijal, da bi 2020. bio lansiran Sweet Tooth: The Return. Setting strip serijala je baziran na Lemireovom rodnom gradu u Essex Countyju, dok su na premisu utjecali stripovi poput Scout: War Shaman Tima Trumana i The Punisher: The End Gartha Ennisa.

Prije deset godina “The Great Crumble” je uzrokovao pustoš na svijetu i doveo do misteriozne pojave hibrida – beba rođenih dijelom kao čovjek, dijelom kao životinja. Nesigurni u to da li su hibridi uzrok ili posljedica virusa, mnogi ih se ljudi boje i love ih. Nakon desetljeća sigurnog života u svom osamljenom šumskom domu, hibridni dječak-jelen Gus neočekivano se sprijateljuje s lutajućim samotnjakom Jepperdom. Zajedno kreću u neobičnu avanturu preko onog što je preostalo od Amerike u potrazi za odgovorima – o Gusovom podrijetlu, Jepperdovoj prošlosti i pravom značenju doma. Ali njihova je priča puna neočekivanih saveznika i neprijatelja, a Gus brzo saznaje da je opasni svijet izvan šume složeniji nego što je ikada mogao zamisliti.

Glavne uloge tumače Christian Convery (Beautiful Boy, Playing With Fire) kao Gus, Nonso Anozie (Game of Thrones) kao Tommy Jepperd, Adeel Akhtar (The Big Sick) kao dr. Singh, Aliza Vellani (Upload) kao Rani Singh, Dania Ramirez (Once Upon a Time) kao Aimee Eden, Neil Sandilands (The Flash) kao general Abbot, Will Forte (The Last Man on Earth) kao Gusov otac i James Brolin (Amityville Horror, Westworld) kao narator.

Sweet Tooth na Netflix stiže 04. lipnja.

Sweet Tooth

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Prvi pogled na film The Lord of the Rings: The War of the Rohirrim

Pripremite se za povratak u Međuzemlje s anime filmom The Lord of the Rings: The …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics