Sve što znamo o drugoj sezoni serije “The Man in the High Castle”

 

Tate Donovan se pridružio glumačkoj postavi druge sezone serije “The Man in the High Castle“. S obzirom da se radnja nove sezone još uvijek drži u tajnosti znamo samo da će Donovan tumačiti Georgea Dixona, misterioznog lika povezanog s Julianom (Alexa Davalos) i njezinom prošlošću.

Ostali novi likovi su redom:
Nicole Becker (Bella Heathcote), mlada berlinska filmašica kojoj će se put ukristiti s onim Joea Blakea (Luke Kleintank).
Gary Connell (Callum Keith Rennie), vođa otpora Zapadne obale, nekadašnji robijaš koji je zadužen za žestoke napade na Pacifičke države i Raich Zapadne obale.
Martin Hausmann (Sebastian Roché), bogati i visoko pozicionirani nacistički dužnosnik koji je ujedno i biološki, ali otuđeni otac Joea.

Izvršna producentica Isa Dick Hackett otkrila je da ćemo i doslovno upoznati Čovjeka u visokom dvorcu, kao i u romanu.
Za sada još nije poznat točan datum povratka serije, ali znamo da se vraća negdje 2017. godine. Na nedavno održanom Comic-Conu u San Diegu Amazon je objavio je prvi teaser trailer, i isječak iz druge sezone pa ako ga već niste onda je sada prva prilika da ih pogledate. Oni otkrivaju kako se likovi muče svaki sa svojim poteškoćama i jednostavno nastoje preživjeti. Juliana biježi iz gepeka automobila pod kišom metaka…

Na panelu je Davalos izjavila: “Ona će morati biti pravi kameleon, da bi preživjela. Trenutno se nalazi na vrlo iznenađujućem mjestu… stvari su se preokrenule.”

Rupert Evans podjelio je par riječi o tome što se može očekivati od njegovog lika – Franka. Preuzeti će stvari u vlastite ruke i pribjeći stvaranju novih veza s otporom. Neće više imati iste ideale pa će se osjetiti dramatična promjena u njegovom životu.

Frank Spotnitz je radi kreativnih sukoba s Amazonom napustio mjesto showrunnera na seriji, te ostaje samo u svojstvu izvršnog producenta. Još uvijek se ne zna tko će preuzeti tu važnu funkciju i trenutno te dužnosti obavljaju ostali producenti.

Check Also

Uskoro stiže norveški film Kraken!

Norveški film Kraken trenutno se nalazi u fazi predprodukcije, s planiranim budžetom od 5,3 milijuna …

Constellation: isječak iz Appleove SF triler serije

Apple TV Plus u siječnju je objavio prvi trailer za misterioznu SF triler seriju Constellation, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics