Sve što je poznato o Netflixovoj misterioznoj seriji 1899

Od Barana bo Odara i Jantje Friese, tvoraca serije Dark stiže nam nova misteriozna slagalica 1899. Prvu službenu fotografiju i kratki teaser smo dobili još u svibnju prošle godine. Ove godine Netflix je objavio još jedan teaser, da bi nedavno dobili i par ekskluzivnih fotografija.

Prva sezona serije 1899 sastoji se od osam epizoda, koje u fokusu imaju misteriozne događaje putovanja imigrantskog broda iz Europe u New York. Putnici, različitog porijekla i nacionalnosti, ujedinjeni su u svojim nadama i snovima za novo stoljeće i novu budućnost u inozemstvu. Ali kad na otvorenom moru otkriju drugi brod koji je davno nestao, putovanje im se neočekivano pretvara u noćnu moru. Mreža tajni, čini se povezuje prošlost svakog putnika.

Vizualno zapanjujuća odiseja u kojoj ništa nije onako kako se čini. Tvorci popularne serije Dark vode nas u 1899. na brod Kerberos. “Što je izgubljeno, biti će pronađeno.”

Prva fotka otkriva lik Eyka Larsena kojeg tumači Andreas Pietschmann. Druga otkriva pogled na Mauru koju tumači Emily Beecham. Druge dvije fotografije prikazuju likove Daniela i Elliota, koje glume Aneurin Barnard i Fflyn Edwards, dok posljednja fotka otkriva čitav ansambl likova unutar plesne dvorane u srcu broda.

Ostalu internacionalnu glumačku ekipu između ostalog čine Miguel Bernardeau, Maciej Musial, Lucas Lynggaard Tønnesen, Rosalie Craig, Clara Rosager, Maria Erwolter, Yann Gael, Mathilde Ollivier, José Pimentão, Isabella Wei, Gabby Wong, Jonas Bloquet, Alexandre Willaume i Anton Lesser.

Najavljeno je da će serija imati svjetsku premijeru na 47. Toronto International Film Festivalu gdje će biti prikazane prve dvije epizode. Na Netflixu se 1899 očekuje u studenom.

1899

1899

1899

1899

1899

Check Also

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

The Ark: trailer za 2. sezonu SYFY-eve serije!

Fanove SYFY-eve serije The Ark razveselit će netom objavljeni puni trailer za drugu sezonu. Mi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics