Sve što znamo o Sonyjevom superherojskom filmu Bloodshot

Bloodshot konačno počinje sa snimanjem. Sony Pictures je dugo čekao na adaptaciju prve priče smještene u Valiantov stripovski svemir. Nakon što je Bloodshot najavljen, negdje oko vremena kada je postignut dogovor s Marvelom oko Spider-Mana, film je čak nekoliko puta odgađan. Svojevremeno se šuškalo o tome da će Jared Leto preuzeti glavnu ulogu, ali je ona ipak dopala Vina Diesela. S obzirom da bi film trebao izaći u veljači 2020. ne čudi da snimanje započinje već idući mjesec, što će studiju osigurati dovoljno vremena za postprodukciju i eventualna dosnimavanja. Režiser filma je Dave Wilson, a scenarij potpisuju Jeff Wadlow (Kick Ass 2) i Eric Heisserer (Arrival).

Bloodshot je jedan od Valiantovih najkrvavijih, najbrutalnijih i čudnijih heroja. Bivši vojnik koji je zapravo vraćen iz mrtvih pomoću nanotehnologije, Ray Garrison aka Bloodshot se može regenerirati od gotovo svih rana, te se može prilagoditi najgorim mogućim uvjetima.

Film Bloodshot će otvoriti vrata u Valiantov kinematografski svemir, a nakon njega slijedi Harbinger. Svaki od njih će dobiti svoj nastavak prije nego dođe do kulminacije s crossover filmom Harbinger Wars.

Glasine navode da će film biti dosljedan stripu, te da će prihvatiti koncept i atmosferu brutalnog SF filma s R rejtingom, poput Verhoevenovog Robocopa ili Total Recalla.

Najnovije glumačko ime koje je pridruženo filmu jest Lamorne Morris (New Girl). On će tumačiti lik Wilfreda Wigansa, mladog znanstvenika koji će postati Bloodshotov neočekivani saveznik.

Ostale glavne uloge tumačit će Sam Heughan (Outlander), Eiza Gonzalez (Baby Driver), Michael Sheen (Masters of Sex), Toby Kebbell (Fantastic Four) i Johannes Haukur Johannesson (Game of Thrones). Iako se većina informacija vezanih uz film i likove drži u tajnosti, određeni izvori upućuju na to da će Kebbell i Johannesson tumačiti glavne zlikovce, dok bi Heughan i Sheen trebali glumiti desetnika Harlana i dr. Emila Hartinga.

Bloodshot na velika platna stiže 21. veljače 2020. godine.

Bloodshot

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics