Supervised: upoznajte ekipu ostarjelih superheroja

Objavljen je novi trailer za superherojsku komediju Supervised. Istina ja da nam već svima pomalo ide na živce ta fama i pomodni trend oko superheroja, ali ponekad dobijemo nešto i netipično, ili barem svježije nego očekivano. To naravno ne znači da je ujedno i bolje, ali barem je odmak od uobičajenog. U ovom slučaju Lionsgate nam servira hollywoodske veterane u ulogama umirovljenih superheroja, a koliko vam takav koncept leži provjerite u novom traileru.

Supervised vas vodi u poseban starački dom Dunmanor kojeg okupiraju nekadašnji superheroji i ljudi s nadljudskim sposobnostima. Njihovo herojsko vrijeme je odavno završilo i oni su sada u mirovini, trudeći se da koliko toliko uživaju u svojim poznim godinama. Ipak, iako su ostarili i iako više nemaju snagu koju su nekada posjedovali, oni još uvijek imaju svoje supermoći…

Trailer je otkrio nekoliko detalja koji su nas pristojno nasmijali i koji su nas natjerali da se zapitamo, hoće li ovako završiti i svi naši superjunaci kada ostare? Supervised sigurno neće biti u kategoriji ovogodišnjih najboljih filmova o superherojima, ali spada u kategoriju Gunnovog Brightburna koji pokušava redefinirati žanr.

Glavne uloge tumače Tom Berenger (Platoon, Hatfields & McCoys), Beau Bridges (Losing Chase, Without Warning: The James Brady Story), Fionnula Flanagan (The Others, The Guard) i Louis Gossett Jr. (An Officer and a Gentleman, Roots). Režiser filma je Steve Barron (Treasure Island), dok scenarij potpisuju Andy Briggs (Legendary) i John Niven (Kill Your Friends).

Supervized u odabrana kina i na uslugu na zahtjev dolazi 19. srpnja.

Supervized

Check Also

Wednesday ruši rekorde gledanosti, ali koliko je serija zapravo dobra?

Burtonova nadnaravna serija Wednesday, o titularnoj kćeri obitelji Addams s Jennom Ortegom u glavnoj ulozi, …

Novi pogled na Spider-Man: Across the Spider-Verse

Kad je Spider-Man: Into The Spider-Verse iliti Spider-Man: Novi svijet stigao u kina 2018. godine, …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics