Superman & Lois: velika gledanost, dodatni sadržaj ali i prekid emitiranja!

Serija Superman & Lois je postigla vrlo visoke brojke u gledanosti. Prema Deadlineu premijernu epizodu je gledalo čak 3,25 milijuna gledatelja, što je čini najstreamanijom premijerom u povijesti CW-ove mreže. Trenutno serija ima i prilično visoke ocjene na stranici Rotten Tomatoes, 81% kod gledatelja i 86% kod kritičara.

Fanovi serije će u bliskoj budućnosti dobiti još više sadržaja vezanih uz Superman & Lois. Počevši od sljedeće epizode, prva sezona će također imati produžene verzije koje će uključivati dodatne snimke ili scene. Količina dodatnog sadržaja razlikovat će se od epizode do epizode, a sve će postati dostupno u aplikaciji The CW i na CWTV.com nakon emitiranja finala prve sezone. Obožavatelji će ove produžene epizode moći gledati besplatno do 30 dana prije početka sljedeće sezone.

No unatoč toma što je Superman & Lois već s prve dvije epizode postala iznimno popularna i prilično hvaljena serija, to joj nije od pomoći kod problema koje je uzrokovao koronavirus. CW je također najavio kako će serija doživjeti iznenadni prekid, i da će njezino mjesto popuniti Supergirl, s ranijm povrakom njezine šeste i ujedno posljednje sezone. Dakle od 30. ožujka umjesto Superman & Lois na rasporedu će biti Supergirl. Superman & Lois će biti u prekidu nešto manje od dva mjeseca, jer mreža ima produkcijskih problema koje još od kada su se isti pojavili nisu uspjeli pomiriti s rasporednom prikazivanja. Zbog toga u raspored iliti spašavanje uskače Supergirl koja će se emitirati sve do povratka serije Superman & Lois odnosno 18. svibnja. Supergirl zatim ide na pauzu sve do ljeta kada će nastaviti s prikazivanjem preostalih epizoda posljednje sezone. Očito to nije sjajna situacija za bilo koju od tih serija, s obzirom da su u pitanju značajni prekidi u emitiranju, a koliko će to točno utjecati bilo na Superman & Lois ili Supergirl to ćemo tek vidjeti.

Nama je za sada serija bolja od očekivanog. Možda se ne bi baš složili s ovakvim ocjenama koje je trenutno prate, ali možemo reći da je ipak riječ o nečem drugačijem pa samim time i gledljivijem. Doduše to naravno ovisi kakva imate očekivanja od serije, jer za sada je to više obiteljska drama nego bilo šta drugo, obiteljska drama sa superherojskom predznakom, ali i dalje se primarno bavi s problemima obitelji, dok sve ostalo daje samo malo širi prostor za igranje da ne ispadne baš klasična obiteljska drama.

Superman & Lois je već obnovljena za drugu sezonu što s obzirom na brojke gledanosti uopće ne čudi. Seriju kod nas možete prati na platformi HBO GO.

Check Also

Outer Range: trailer za 2. sezonu serije izaziva putovanjem kroz vrijeme

Prime Video objavio je prvi službeni trailer i poster za drugu sezonu SF mystery serije …

Prvi pogled na antologijsku SF seriju A Thousand Suns

Pred vratima je uzbudljiva, originalna web SF serija A Thousand Suns čiji prvi teaser trailer …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics