Superman & Lois trailer: čak i Superman se muči s odgajanjem klinaca!

The CW je objavio prvi teaser trailer za njihovu nadolazeću seriju Superman & Lois. Riječ je o spin-offu crossover eventa/epizode Crisis on Infinite Earths iz prosinca 2019., koja u fokusu ima Clarka Kenta i njegovu obitelj u njegovom rodnom gradu Smallvilleu. Scenarist i izvršni producent serije je Todd Helbing (The Flash). Ostali izvršni producenti su Greg Berlanti, Sarah Schechter i Geoff Johns.

Nakon godina suočavanja s megalomanskim superzlikovima, čudovištima koja su pustošila Metropolis i vanzemaljskim osvajačima koji su imali u planu izbrisati ljudsku rasu, najpoznatiji svjetski superheroj Čovjek od čelika i najpoznatija novinarka Lois Lane se suočavaju s novim izazovima koje pred njih stavlja roditeljstvo u današnjem svijetu. Komplicirajući ionako zastrašujući posao odgoja dvoje dječaka, Clark i Lois se brinu hoće li ili pak neće njihovi sinovi naslijediti očeve Kriptonske supermoći kako postaju sve stariji.

“Svi počinjemo kao jedna verzija sebe, ali kako rastemo tako nas život mijenja.”- govori Superman u traileru. “Svaki trenutak oblikuje naš karakter, pomičući naše prioritete, rastežući svaki djelić našeg bića dok ne pomislimo da smo se izgubili pod svim tim stresom. Ali to nije istina jer ispod tih rastrganih dijelova nalazi se snažna osoba, iskovana kao od čelika, sa snagom da se bori za one koje voli.” nastavlja Superman.

Titularne uloge tumače Tyler Hoechlin (Teen Wolf) i Elizabeth Tulloch (Grimm), koji repriziraju svoje uloge iz serije Supergirl. U ostalim ulogama im se pridružuju Jordan Elsass (Little Fires Everywhere) i Alexander Garfin (The Peanuts Movie) kao njihova djeca Jonathan i Jordan, Dylan Walsh kao otac od Lois – general Sam Lane, Emmanuelle Chriqui kao Lana Lang, Erik Valdez kao njezin muž Kyle Cushing, Inde Navarrette kao njihova kćer Sarah i Adam Rayner kao Morgan Edge.

Superman i Lois na The CW stižu 23. veljače.

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Prvi službeni trailer za film The In Between

Paramount je objavio prvi službeni trailer i poster za The In Between, romantični film s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics