Poziv fanovima Marvela na prigodni Superhero Pub Quiz: Avengers edition

pub kviz >

Povodom izlaska filma Avengers: Infinity War očekuje vas Superhero Pub Quiz: Avengers edition.

Želite li sudjelovati u spomenutom pub kvizu, morate se prijaviti kao ekipa od minimalno dva, do maksimalno pet članova. Također morate svojoj ekipi dati neki naziv. Prijavu pošaljite na e-mail: velikitolk@gmail.com najkasnije do subote 05. svibnja u ponoć. U prijavi pod ‘subject’ napišite Superhero Pub Quiz: Avengers edition – (ime vaše ekipe). U nastavku maila navedite imena članova vaše ekipe i barem jedan broj mobitela za kontakt. Ukoliko se prijavi više ekipa no što je moguće sudjelovati, ekipe će biti odabrane slučajnim odabirom. Odabrane ekipe će o načinu sudjelovanja i ostalim potrebnim informacijama biti obaviještene putem e-maila. Ukoliko imate kakvih pitanja slobodno ih uputite na gore spomenuti e-mail. Svaki član/ica pobjedničke i drugoplasirane, kao i jedne random ekipe osvojit će poklon pakete sponzora kviza koje čine: Inverzija webshop, Scørpiøn Art, Zmajska pivovara, Veliki Tolk, Rittmayer pivovara i Tolkien’s House.

Sudjelovanje je besplatno, tako da isprike nema. Što još možete poželjeti osim da i vaša ekipa pobjedi na kvizu i osvoji vrijedne nagrade. Vidimo se na kvizu u nedjelju, 06. svibnja u pubu Veliki Tolk, u 19:00 sati.

Zbog izvanrednih okolnosti kviz je pomaknut s inicijalnog datuma, odnosno 29. travnja na 06. svibnja. Sve ostalo je isto, te se mole svi koji su se već prijavili da potvrde svoj dolazak za novi termin putem maila.

Avengers Infinity War

lokacija >

Check Also

Harry Potter League – quiz one – Veliki Tolk

pub kviz > Veliki Tolk je još ljetos najavio osnivanje Harry Potter lige. Sada je …

Natječaj za SF/F/H zbirku Priče o karateu (FFK 2020.)

Natječajem se traže priče iz žanrovskog spektra znanstvene fantastike – fantasyja – nadnaravnog horora koje …

Web Statistics