Super Bowl: spot za A Quiet Place Part II

Na prvu se čini da ove godine veliki studiji imaju drugačiji pristup megalomanskom Super Bowlu. Warner Bros. i Sony su odlučili “utakmicu” u potpunosti provesti na klupi. Što se pak tiče ostalih nije da možemo reći da se očekuju velike ili iznimno očekivane stvari koje još nisu ugledale svjetlo dana. Uglavnom je riječ o spotovima filmova, za koje smo već imali prilike vidjeti trailere.

Bilo kako bilo, mi krećemo sa spotom za A Quiet Place Part II. I da, svijesni smo da Super Bowl još nije startao, ali spot je svejedno tu, što znači da već sada možete uživati u njemu i otkriti mali dijelić odgovora na pitanje kako je sve zapravo počelo. No, sa spotom stiže i malo upozorenje. Mogao bi se smatrati pomalo spojlerastim, pa ako ste jedan od onih kojima to (čitaj sve) smeta možda je najbolje da ga preskočite. Takozvani spojler je odmah na početku pa ne testirajte video ako ne želite otkriti od čega smo vas željeli zaštititi, iako ruku na srce to je bilo jasno još iz trailera. Što se pak tiče ostatka spota, jednostavno je prekratak da bi nas uspio impresionirati. Ukratko, spot je okej, ali van tog nazovimo ga *spojlera* nema ništa što ćete upamtiti, ako i to.

Uz spot Paramount je lansirao i video koji otkriva pogled iza scene, u kojem se priča o ostavljanju poznatog puta za sobom, i odlasku u nepoznato…

Nakon smrtonosnih događaja kod kuće, obitelj Abbott se sada mora suočiti sa strahotama vanjskog svijeta dok nastavljaju svoj borbu za opstanak u tišini. Prisiljeni da se upute u nepoznato, brzo shvaćaju da stvorenja koja love putem zvuka nisu jedine prijetnje koje vrebaju izvan pješčanog puta.

Glavne uloge tumače opet Emily Blunt, Millicent Simmonds i Noah Jupe, dok se od većih novih likova glumačkoj ekipi pridružuju Cillian Murphy i Djimon Hounsou.

A Quiet Place: Part II u kina stiže 20. ožujka.

A Quiet Place Part II

A Quiet Place Part II

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics