Super Bowl: novi trailer za The Falcon and the Winter Soldier!

Disney Plus je konačno objavio puni službeni trailer, ali i novi poster za šestodjelnu mini seriju The Falcon i Winter Soldier. Riječ je o Marvelovoj seriji koja je trebala biti prva u nizu od novih MCU serijala koji su kreirani za platformu Disney Plus, te je na male ekrane trebala stići još u kolovozu prošle godine. No radi pandemije koronavirusa taj je raspored morao biti korigiran, pa je mjesto prve serije dopalo WandaVision, u kojoj sasvim sigurno već dobrano uživate, dok The Falcon and the Winter Soldier na Disney Plus stiže 19. ožujka. Režiseri i scenaristi serije su Kari Skogland (The Handmaid’s Tale) i Malcolm Spellman (Empire).

Titularne uloge tumače Anthony Mackie (Captain America: Civil War) kao Sam Wilson aka The Falcon i Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) kao Bucky Barnes aka The Winter Soldier. U ostalim glavnim ulogama su Daniel Brühl (The Alienist, Rush) kao Baron Zemo, Emily VanCamp (Revenge) kao Sharon Carter aka Agent 13 i Wyatt Russell (Overlord) kao John Walker. U ostalim ulogama gledat ćemo Desmonda Chiama, Miki Ishikawu, Noaha Millsa i Carla Lumblyja.

Ako se pak nadate da je uz novi trailer i poster Disney odlučio plasirati i službeni sinopsis moramo vas razočarati. Disney je ostao vjeran svojoj formi, i o radnji nije puno otkriveno. Znamo samo da će se odvijati nakon događaja filma Avengers: Endgame. Iako serija tehnički nije prvi pogled u post-Endgame Marvelov kinematografski svijet (Spider-Man: Far From Home) ipak će posvetiti više vremena u istraživanju posljedica Thanosovih (ne)djela. Sudeći prema traileru čini se da se svijet polako vraća u normalu i obnavlja nakon “The Blipa”, ali još uvijek ima dosta zlikovaca i novih prijetnji s kojima se treba pozabaviti, što je zadatak Sama i Buckyja. No prije toga prvo se moraju naviknuti jedan na drugoga, u ovim novim ulogama.

Jeste li spremni?

The Falcon and the Winter Soldier

Check Also

Warner Bros. planira reboot horor filma The Lost Boys

Warner Bros. sprema se producirati reboot vampirskog horor filma The Lost Boys iz 1987. godine. …

Grendel: adaptacija stripa je dobila zeleno svjetlo na Netflixu!

Netflix se još jednom udružuje s Dark Horse Entertainmentom kako bi oživio jedan od njihovih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics