Super Bowl: novi trailer za The Falcon and the Winter Soldier!

Disney Plus je konačno objavio puni službeni trailer, ali i novi poster za šestodjelnu mini seriju The Falcon i Winter Soldier. Riječ je o Marvelovoj seriji koja je trebala biti prva u nizu od novih MCU serijala koji su kreirani za platformu Disney Plus, te je na male ekrane trebala stići još u kolovozu prošle godine. No radi pandemije koronavirusa taj je raspored morao biti korigiran, pa je mjesto prve serije dopalo WandaVision, u kojoj sasvim sigurno već dobrano uživate, dok The Falcon and the Winter Soldier na Disney Plus stiže 19. ožujka. Režiseri i scenaristi serije su Kari Skogland (The Handmaid’s Tale) i Malcolm Spellman (Empire).

Titularne uloge tumače Anthony Mackie (Captain America: Civil War) kao Sam Wilson aka The Falcon i Sebastian Stan (Captain America: The Winter Soldier) kao Bucky Barnes aka The Winter Soldier. U ostalim glavnim ulogama su Daniel Brühl (The Alienist, Rush) kao Baron Zemo, Emily VanCamp (Revenge) kao Sharon Carter aka Agent 13 i Wyatt Russell (Overlord) kao John Walker. U ostalim ulogama gledat ćemo Desmonda Chiama, Miki Ishikawu, Noaha Millsa i Carla Lumblyja.

Ako se pak nadate da je uz novi trailer i poster Disney odlučio plasirati i službeni sinopsis moramo vas razočarati. Disney je ostao vjeran svojoj formi, i o radnji nije puno otkriveno. Znamo samo da će se odvijati nakon događaja filma Avengers: Endgame. Iako serija tehnički nije prvi pogled u post-Endgame Marvelov kinematografski svijet (Spider-Man: Far From Home) ipak će posvetiti više vremena u istraživanju posljedica Thanosovih (ne)djela. Sudeći prema traileru čini se da se svijet polako vraća u normalu i obnavlja nakon “The Blipa”, ali još uvijek ima dosta zlikovaca i novih prijetnji s kojima se treba pozabaviti, što je zadatak Sama i Buckyja. No prije toga prvo se moraju naviknuti jedan na drugoga, u ovim novim ulogama.

Jeste li spremni?

The Falcon and the Winter Soldier

Check Also

Serija Star Trek: Strange New Worlds obnovljena je za 04. sezonu!

Misija se nastavlja za Star Trek: Strange New Worlds. Popularni spin-off serije Star Trek: Discovery …

Indie igra Dredge dobiva igranu filmsku adaptaciju!

Black Salt Games i Story Kitchen udružuju snage kako bi napravili igranu adaptaciju vrlo hvaljene …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics