Prvi pogled na strip serijal Alien 3, nastao prema nikad snimljenom scenariju Williama Gibsona

Legendarni originalni scenarij za nikad snimljeni film Alien 3 Williama Gibsona je adaptiran u strip kojeg je izdao Dark Horse. Da, dobro ste pročitali, i još k tome stigao je prvi pogled na njega pa odmah možete dobiti neki dojam što vas očekuje. Nama je strip definitivno zapeo za oko, tim više što će nas povesti u avanturu s kultnim likovima poput Hicksa, Bishopa, Newt i Ripley. Ako se i vama sviđe dobra vijest je što je prvi broj ove stripovske miniserije već vani. Adaptaciju i crteže potpisuje Johnnie Christmas.

Nakon smrtonosnih događaja filma Aliens, svemirski brod Sulaco koji prevozi Ripley, Hicksa, Newt i Bishopa presreće the Union of Progressive Peoples. Ono što UPP snage ne očekuju je još jedan vrlo opasan putnik koji će izazvati kaos između dva vladina titana u njihovoj utrci da razviju ultimativno hladnoratovsko oružje za masovno uništenje…

William Gibson je kanadsko-američki autor kojem se pripisuje kiberpank kao podžanr SF-a. Svoju je karijeru započeo kasnih sedamdesetih, a njegova rana djela bavila su se istraživanjima učinka tehnologije, kibernetike i računalnih mreža na ljude. Cyberspace je popularizirao kao koncept u svojem debitantskom romanu Neuromancer iz 1984. godine. Gibson je upravo za Neuromancera dobio sve tri najznačajnije žanrovske nagrade: Huga, Nebulu i nagradu Phillip K. Dick. Bio je to prvi roman u povijesti koji je dobio sve tri “velike” nagrade za SF stvaralaštvo.

Alien 3

Alien 3

Alien 3

Alien 3

Alien 3

Check Also

Netflix lansira svoj prvi strip – The Magic Order

Izašao je prvi trailer za Neflixov serijal The Magic Order. S obzirom da trailer fantastično …

Naučite crtati svoje omiljene strip junake!

POZIV ZAINTERESIRANIM STRIP POČETNICIMA! S početkom 2018. kreće nova strip radionica ČETVRTKOM u Čitaonici i …

Web Statistics