Stranger Things: teaser za drugi dio 4. sezone!

Tijekom Netflixovog eventa Geeked Week objavljen je i teaser za drugi dio četvrte sezone serije Stranger Things. Teaser nam je odškrinuo vrata u ono što nas očekuje ​​u posljednje dvije epizode sezone. Izaziva nas nezavidnom situacijom u kojoj se ekipa bori da preživi sve opasnosti sve više zastrašujućeg Upside Downa, dok Hopper i društvo nailaze na još zlokobnije događaje. S demogorgonima i drugim stvorenjima iz Upside Downa u laboratorijskim spremnicima, čini se da će se priča koja se odvija u Rusiji opasno zahuktati.

Četvrta sezona serije postavila je novi rekord za Netflix. Ostvarila je više od 287 milijuna sati gledanja tijekom tjedna od 23. do 30. svibnja. To ne samo da je dovoljno dobro da osigura prvo mjesto tjedna, već je i više nego dovoljno da se sruši rekord za najveći premijerni vikend serije na engleskom jeziku na Netflixu, koji je prethodno držala druga sezona Bridgertona. Kao direktna posljedica popularnosti serije stari hit iz 1985. “Running Up That Hill” pjevačice Kate Bush je ponovo postao vrlo aktualan, te se probio na Billboard Hot 100 i to na osmo mjesto ljestvice. Zanimljivo je da je u godini kada je pjesma izašla ostvarila lošiji rezultat, te se popela tek na trideseto mjesto Billboardove Hot 100 ljestvice. Trenutačno se nalazi na broju jedan iTunes ljestvice, a pregledi na YouTubeu i ostalim platformama ne prestaju se množiti. Što je možda još interesantnije čini se da je za ubacivanje pjesme u seriju zaslužna ni manje ni više nego Winona Ryder.

Preostale epizode četvrte sezone Stranger Things na Netflix stižu 01. srpnja. Za sada četvrta sezona ima jako dobre kritike, na stranici Rotten Tomatoes drži ocjenu od 91% kod kritičara, a jednako visoku ocjenu ima i od publike.

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Check Also

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Apple će ekranizirati kultni roman Neuromancer Williama Gibsona

Apple TV Plus naručio je seriju Neuromancer, adaptaciju istoimenog kultnog i nagrađivanog romana Williama Gibsona, …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics