Stranger Things: retro video iza scene četvrte sezone!

Četvrta sezona Netflixove popularne serije Stranger Things je trenutno i službeno u produkciji u Atlanti. To nam govori i novi retro video iza scene koji potpuno odiše vibrom i estetikom osamdesetih. Na žalost ne zna se baš puno detalja o novoj sezoni, no ono što znamo je da će prva epizoda biti naslovljena Chapter One: The Hellfire Club, da je Hopper doista i dalje živ iako ne baš u povoljnoj situaciji s obzirom da se nalazi na prisilnom radu u ruskom zatvoru, i znamo da će u Americi izroniti novi horor, nešto dugo zakopano, što povezuje sve. Ne očekujte da će vam novi video otkriti nešto više, ali će vas vjerojatno razveseliti vidjeti ekipu ponovo na okupu: Millie Bobby Brown (Eleven), Noah Schnapp (Will), Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughin (Lucas), Cara Buono (Karen), Maya Hawke (Robin), Winona Ryder (Joyce), Sadie Sink (Max), Charlie Heaton (Jonathan), Natalia Dyer (Nancy) i David Harbour (Hopper).

Također Deadline je danas ekskluzivno prenio vijest kako je Brett Gelman postao dio glavne glumačke postave četvrte sezone. Gelman se prvi puta pojavio u drugoj sezoni serije kao Murray Bauman gdje je pomogao Nancy i Jonathanu da razotkriju mračne zakulisne igre Hawkinsovog nacionalnog laboratorija. U trećoj sezoni je imao nešto veću ulogu, gdje je postao značajan dio tima s Davidom i Joyce. Još prošli mjesec je otkriveno kako je Priah Ferguson isto postala dio regularne prve postave za četvrtu sezonu. Riječ je o mladoj glumici koja je utjelovila Lucasovu mlađu sestru Ericu Sinclair. Iako se pojavila i u drugoj sezoni, tek je u trećoj imala konkretniju i još k tome vrlo simpatičnu ulogu (čak je dobila i svoju Funko POP! figuricu).

Datum za 4. sezonu serije Stranger Things još nije objavljen, ali se očekuje kako će na Netflix stići pri kraju 2020. ili pak u prvom dijelu 2021. godine.

Check Also

Prvi službeni trailer za film The In Between

Paramount je objavio prvi službeni trailer i poster za The In Between, romantični film s …

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics