Stranger Things: posteri 4. sezone najavljuju početak kraja!

Netflix je netom objavio nekoliko novih postera za dugo očekivanu četvrtu sezonu serije Stranger Things, dajući nam pogled na neke nove, ali i poznate lokacije. Od Rusije do Kalifornije, novi posteri nas ostavljaju sa željom da četvrta sezona stigne čim prije. No sva sreća nećemo čekati još dugo jer prva polovica četvrte sezone premijerno stiže 27. svibnja, dok će druga polovica na Netflix stići 01. srpnja. Male doze nakon jako duge pauze zapravo uopće nisu loša stvar, iako su razlozi za podijelu sezone u dva dijela sigurno praktičnije naravi. Na žalost sada znamo i to da ćemo dobiti još samo jednu sezonu serije, tako da će peta sezona ujedno biti i posljednja.

“Prije sedam godina isplanirali smo kompletnu priču za Stranger Things. Tada smo predvidjeli da će priča trajati četiri do pet sezona. Pokazala se prevelikom da bi se mogla ispričati u četiri, ali — kao što ćete se uskoro i sami vidjeti — sada jurimo prema finalu. Četvrta sezona će biti pretposljednja sezona, a peta će biti posljednja.”

“Postoji još mnogo uzbudljivih priča za ispričati u svijetu Stranger Thingsa; nove misterije, nove avanture, novi neočekivani heroji. Ali prvo se nadamo da ćete ostati s nama dok završavamo ovu priču o moćnoj djevojci Eleven i njezinim hrabrim prijateljima, o slomljenom šefu policije i žestokoj mami, o malom gradu zvanom Hawkins i alternativnoj dimenziji poznatoj samo kao Upside Down. Kao i uvijek, zahvalni smo na strpljenju i podršci.” – Matt i Ross Duffer.

Od novih lica u četvrtoj sezoni ćemo gledati Jamieja Campbella Bowera (Sweeney Todd) kao Petera Ballarda te žanrovsku ikonu Roberta Englunda (Nightmare on Elm Street) kao Victora Creela (poremećenog čovjeka zatvorenog u psihijatrijsku bolnicu zbog stravičnog ubojstva 1950-ih). Ostala nova lica sezone koja će biti dio standardne postave su Eduardo Franco (Booksmart) kao Argyle i Joseph Quinn (Catherine the Great) kao Eddie Munson, dok će Amybeth McNulty (Anne with an E) kao Vickie odigrati ključnu ulogu.

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi, jezivi trailer za horor film The Watchers

Warner Bros. Pictures i New Line Cinema objavili su prvi teaser trailer i poster za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics