Stranger Things: otkriven je novi poster, teaser i datum premijere 3. sezone

Netflix nije gubio vrijeme i već je s prvim minutama Nove godine objavio teaser i poster za treću sezonu serije Stranger Things, kao i dugo očekivani datum premijere.

Već smo znali da ćemo na treću sezonu čekati nešto duže nego uobičajeno. Cindy Holland, Netflixova šefica za originalni sadržaj je svojedobno potvrdila da treća sezona neće stići prije ljeta 2019. godine, ali je isto tako najavila i kako će se čekanje višestruko isplatiti. Također su i tvorci serije, Matt i Ross Duffer i producent Shawn Levy izjavili da shvaćaju kako su ulozi visoki, te da žele dostaviti nešto veće i bolje nego prošle sezone, pa im stoga treba više vremena.

Za Božić smo dobili teaser koji nam je zaželio sretne blagdane iz Upside Downa, a sada nas je novi teaser počastio s prigodnim isječcima snimke Dick Clark ‘s New Years Rockin’ Eve 1985. godine i enigmatičnim linijama kompujuterskog koda. Kako će se stvari početi odmotavati u novoj sezoni nam daju prvi veći tragovi iz teasera, odnosno posebno naglašena fraza: “When Blue and Yellow Meet in the West” i skrivena figura koja tipka komande kako bi lansirala program “SilverCatFeeds.exe”. Što sve to znači nije lako odgonetnuti, ali neki fanovi su se već okušali u tome da malo rasvijetle put. Nedavno su prijašnji tragovi razotkrili neke zanimljivosti s kojima možemo povezati friške tragove. Točnije, u službenoj knjizi Stranger Things: Worlds Turned Upside Down (objavljene u listopadu sad već prošle godine) pronađene su poruke na Morseovoj abecedi, koje dokodirane poručuju sljedeće:

Page 22: The week is long
Page 62: The silver cat feeds
Page 79: When blue and yellow meet
Page 80: In the west
Page 172: A trip to China sounds nice
Page: 209: If you tread lightly

Također čini se da je jedan fan razotkrio što stoji iza fraze “When Blue and Yellow Meet in the West”, uz pomoć Starcourt Mall teasera. Da ne morate tražiti teaser i pozorno pregledavati što bi to točno moglo biti, pripremili smo sliku na koju se odnosi.

Stranger Things

Smještena u ljeto 1985. godine treća će sezona pokazati kako će se glavni likovi polako početi udaljavati jedni od drugih kako odrastaju. Iako se datelji radnje još uvijek drže u tajnosti, Netflix nam je već tradicionalno otkrio naslove svih osam, nadolazećih epizoda: Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case Of The Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite i The Battle of Starcourt.

Stranger Things se vraća 04. srpnja (Fourth of July), s kojim su i povukli paralelu s novogodišnjim vatrometom.

Stranger Things

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics