Stranger Things: novi teaser otkriva da 4. sezona stiže 2022. godine!

Netflix je konačno objavio potpuno novi teaser za dugo očekivanu četvrtu sezonu serije Stranger Things, potvrđujući da serija stiže tek 2022. godine. Prošlo je dvije godine od treće sezone, i iako je već to dosta samo po sebi morat ćemo se strpiti još malo na povratak serije. Netflix naravno nije planirao takav razmak između prošle i nove sezone. Serija je za četvrtu sezonu obnovljena još 2019. i produkcija je trebala krenuti nesretne 2020. koja je pak sa sobom donijela pandemiju koronavirusa. I umjesto da smo već krajem prošle godine uživali u novoj sezoni, 2020. je samo donijela jedan kratki teaser.

Pojedinosti o radnji četvrte sezone su i dalje najvećim dijelom pod velom tajne, no zato znamo koga ćemo gledati od novih lica: Jamieja Campbella Bowera (Sweeney Todd) kao Petera Ballarda te žanrovsku ikonu Roberta Englunda (Nightmare on Elm Street) kao Victora Creela (poremećenog čovjeka zatvorenog u psihijatrijsku bolnicu zbog stravičnog ubojstva 1950-ih), a braća Duffer su još ranije najavili kako se selimo izvan Hawkinsa i to na značajno vremensko razdoblje. Ostala nova lica sezone koja će biti dio standardne postave su Eduardo Franco (Booksmart) kao Argyle i Joseph Quinn (Catherine the Great) kao Eddie Munson, dok će Amybeth McNulty (Anne with an E) kao Vickie odigrati ključnu ulogu.

Ovaj friški teaser gotovo da i nije otkrio ništa novo, uglavnom sadrži klipove iz prošlih sezona, ali dobili smo par kadrova i iz nadolazeće sezone uključujući pogled na novo čudovište, zabavni park i jezivi stari sat. Kratki teaser završava snimkom ekipe koja se vozi na biciklima, prizivajući tako prvu sezonu zbog koje smo i postali svi skupa ovisinici o seriji i njezinim fantastičnim likovima.

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Check Also

Prvi trailer za Marvelov film Captain America: Brave New World!

Marvel Studios je konačno objavio prvi teaser trailer i poster za Captain America: Brave New …

Prvi teaser za Marvelovu seriju Agatha All Along!

Marvel je objavio prvi teaser trailer i poster za seriju Agatha All Along, spin-off serijala …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics