Stranger Things: nove fotke iz nadolazeće 4. sezone!

Četvrta sezona Netflixove iščekivane serije Stranger Things stiže 27. svibnja, točnije tada stiže prva polovica četvrte sezone. Drugu polovicu ćemo još malo pričekati i to do 01. srpnja. S obzirom da se na novu sezonu čeka jako dugo, hype je prilično jak, tim više jer je riječ o pretposljednjoj sezoni. Nije nužno posebno potpirivati želju fanova jer većina će ih u bilo kojem slučaju, s puno promo sadržaja, malo ili ništa jedva dočekati najnovije epizode. No Netflix je jučer objavio galeriju fotografija iz nadolazeće sezone, pa ako ste među onima kojima treba dignuti uzbuđenje bacite se na razgledavanje.

Jedan od tvoraca serije Ross Duffer otkrio je još jedan razlog izuzev pandemije zašto je novoj sezoni trebalo toliko vremana za povratak na Netflix, a to su dužine epizoda, koje su očito duže nego što je uobičajeno.

Nove fotke koje je objavio Netflix otkrivaju i neka potpuno nova lica. Tako smo dobili sprvi pogled na Josepha Quinna kao Eddieja Munsona, a njega se povezuje s glavnim likovima kao vođom D&D kluba – The Hellfire Club. Također upoznajemo i Eduarda Franca kao Argylea – ljubitelja zabave i ponosnog dostavljača ukusnih pizze za Surfer Boy Pizzu, koji postaje novi najbolji prijatelj Jonathana Byera (Charlie Heaton).

Od novih lica u četvrtoj sezoni ćemo gledati Jamieja Campbella Bowera (Sweeney Todd) kao Petera Ballarda te žanrovsku ikonu Roberta Englunda (Nightmare on Elm Street) kao Victora Creela (poremećenog čovjeka zatvorenog u psihijatrijsku bolnicu zbog stravičnog ubojstva 1950-ih). Ostala nova lica sezone koja će biti dio standardne postave su već spomenuti Eduardo Franco (Booksmart) kao Argyle i Joseph Quinn (Catherine the Great) kao Eddie Munson, dok će Amybeth McNulty (Anne with an E) kao Vickie imati ključnu ulogu. Ona tumači cool štrebericu koja upada u oči jednom od naših voljenih likova.

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi, jezivi trailer za horor film The Watchers

Warner Bros. Pictures i New Line Cinema objavili su prvi teaser trailer i poster za …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics