Stranger Things: nove fotke iz drugog dijela 4. sezone!

Teaser za drugi dio četvrte sezone popularne serije Stranger Things smo već dobili, čak i neke fotke, ali kako ekipa iz Netflixa zna koliko žarko želite još tragova, objavljene su nove službene fotografije. Naravno, ovdje vrebaju manji spojleri o sudbinama određenih likova nakon prvog dijela, ali ako vas to muči šanse su da vjerojatno ovo ni ne čitate, no ako smo u krivu, jednostavno preskočite razgledavanje fotki.

Fotografije otkrivaju da su likovi i dalje razdvojeni, svaki se suočava sa svojim izazovima i dilemama. Eleven pokušava vratiti svoje moći, Hopper i ekipa pokušavaju pobjeći iz Rusije, a oni koji su ostali u Hawkinsu traže način da poraze Vecnu.

Četvrta sezona serije postavila je novi rekord za Netflix. Ostvarila je više od 287 milijuna sati gledanja tijekom tjedna od 23. do 30. svibnja. To ne samo da je dovoljno dobro da osigura prvo mjesto tjedna, već je i više nego dovoljno da se sruši rekord za najveći premijerni vikend serije na engleskom jeziku na Netflixu, koji je prethodno držala druga sezona Bridgertona. Kao direktna posljedica popularnosti serije stari hit iz 1985. “Running Up That Hill” pjevačice Kate Bush je ponovo postao vrlo aktualan, te se probio na Billboard Hot 100 i to na osmo mjesto ljestvice. Zanimljivo je da je u godini kada je pjesma izašla ostvarila lošiji rezultat, te se popela tek na trideseto mjesto Billboardove Hot 100 ljestvice. Što je možda još interesantnije čini se da je za ubacivanje pjesme u seriju zaslužna ni manje ni više nego Winona Ryder.

Preostale dvije epizode četvrte sezone Stranger Things na Netflix stižu 01. srpnja. Osma epizoda je naslovljena Papa i u trajanju je od 1 sata i 25 minuta, dok je deveta epizoda naslovljena The Piggyback i trajat će čak 2 sata i 20 minuta. Četvrta sezona i dalje drži visoke ocjene na stranici Rotten Tomatoes: 90% kod kritičara, a jednaku ocjenu ima i kod publike.

Check Also

Prvi teaser trailer za film The Toxic Avenger!

Legendary Entertainment objavio je prvi teaser trailer za superherojski film The Toxic Avenger. Riječ je …

Doctor Who: novi trailer za specijalne epizode povodom 60. godišnjice!

BBC je objavio novi trailer za trio posebnih epizoda povodom obilježavanja 60. godišnjice serije Doctor …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics