Stranger Things: Netflix je objavio novi teaser za 4. sezonu!

Danas je Netflix povodom proslave Stranger Things dana objavio novi teaser trailer za četvrtu sezonu serije. Iako ovaj teaser konačno otkriva nešto konkretno ne morate se bojati da će vam razotkriti previše radnje, dapače mi bi voljeli da su nam dali još više tragova. Teaser nosi prigodni naslov Welcome to California, jer je dobar dio radnje smješten upravo tamo. Eleven (Millie Bobby Brown) sada živi u Kaliforniji, i bliže se proljetni praznici. Dok je Eleven uzbuđena što će ponovno biti s Mikeom (Finn Wolfhard), ostatak videa pokazuje da stvari ipak neće ići kako su isplanirane.

Od novih lica u četvrtoj sezoni ćemo gledati Jamieja Campbella Bowera (Sweeney Todd) kao Petera Ballarda te žanrovsku ikonu Roberta Englunda (Nightmare on Elm Street) kao Victora Creela (poremećenog čovjeka zatvorenog u psihijatrijsku bolnicu zbog stravičnog ubojstva 1950-ih). Ostala nova lica sezone koja će biti dio standardne postave su Eduardo Franco (Booksmart) kao Argyle i Joseph Quinn (Catherine the Great) kao Eddie Munson, dok će Amybeth McNulty (Anne with an E) kao Vickie odigrati ključnu ulogu.

Na žalost još uvijek nije otkriveno kada točno četvrta sezona serije stiže na Netflix, no sada barem znamo da će to biti negdje na ljeto iduće godine. Netflix je također objavio naslove za svih devet epizoda četvrte sezone: The Hellfire Club, Vecna’s Curse, The Monster and The Superhero, Dear Billy, The Nina Project, The Dive, The Massacre At Hawkins Lab, Papa i The Piggyback.

Check Also

Prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth

Showtime je objavio prvi teaser trailer za SF seriju The Man Who Fell To Earth …

Raised by Wolves: novi trailer za 2. sezonu HBO-ove serije

HBO Max je objavio novi trailer i prvi poster za drugu sezonu SF serije Raised …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics