Stranger Things: Netflix je objavio novi misteriozni teaser za 4. sezonu!

Danas je Netflix tijekom svog fanovskog virtualnog eventa Tudum otkrio friški teaser trailer za 4. sezonu popularne serije Stranger Things. Teaser ne otkriva previše, pa ako vam je to bojazan onda nemate oko čega brinuti i slobodno se možete baciti na gledanje. Dapače mi bi voljeli da je duži i da je otkrio nešto više konkretnijih stvari. Sve je i dalje obavijeno velom tajne, ali ipak smo dobili bar nešto. Teaser je ako ništa drugo pun vibre i hommagea 80-ih. Također nam je otkrio potpuno novu i još k tome jezivu lokaciju: tajanstvenu kuću Creel. Više smo upliva dobili iz prošlosti misteriozne kuće, ali i oko toga imamo više pitanja nego odgovora. No zaključujemo da smo zapravo dobili pogled na Victora Creela u njegovim mlađim danima.

Ono što znamo od ranije je da ovaj teaser sigurno ima veze s ovim opisom “…novi horor se počinje uzdizati na površinu, nešto davno zakopano, nešto što povezuje sve…”

Od novih lica u četvrtoj sezoni ćemo gledati Jamieja Campbella Bowera (Sweeney Todd) kao Petera Ballarda te žanrovsku ikonu Roberta Englunda (Nightmare on Elm Street) kao Victora Creela (poremećenog čovjeka zatvorenog u psihijatrijsku bolnicu zbog stravičnog ubojstva 1950-ih), a braća Duffer su još ranije najavili kako se selimo izvan Hawkinsa i to na značajno vremensko razdoblje. Ostala nova lica sezone koja će biti dio standardne postave su Eduardo Franco (Booksmart) kao Argyle i Joseph Quinn (Catherine the Great) kao Eddie Munson, dok će Amybeth McNulty (Anne with an E) kao Vickie odigrati ključnu ulogu.

Još uvijek nije otkriveno kada točno četvrta sezona serije stiže, samo je potvrđeno kako će to biti 2022. godine. A sada ako već niste zakoračite u jezivu kuću Creel i probajte otkriti njezine tajne.

Stranger Things

Check Also

37 godina nakon originalnog filma stiže Spaceballs 2

Amazon MGM Studios razvija nastavak kultne parodije Spaceballs (Svemirske lopte). Producenti projekta su Josh Gad …

Watchmen: prvi teaser trailer za animirani film od dva dijela

Sat otkucava! Warner Bros. Entertainment objavio je prvi teaser trailer za DC-jev dvodijelni animirani film …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics