Stranger Things: natruha onoga što nas čeka u 2. dijelu 4. sezone!

Prvi dio četvrte sezone popularne Netflixove serije Stranger Things gledatelje je ostavio sa značajnim cliffhangerom na kraju sedme epizode. Dobra stvar je što na ostatak priče nećemo morati čekati jako dugo s obzirom da nas drugi dio očekuje već 01. srpnja. No za one kojima je i to dugo imamo prve natruhe onoga što nas čeka za mjesec dana. Informacije o tome otkrio je Shawn Levy, jedan od redatelja i izvršni producent serije.

“Nema sumnje da je četvrta sezona napravljena kao uvod i odskočna daska za petu i posljednju sezonu. Kad pogledate drugi dio, znat ćete o čemu govorim. I samo ću vam reći, koliko god da je prvi dio bio super, drugi dio je naprosto izvanredan. Jedva čekam da svijet reagira na prvi dio, znajući da imaju tako bogate epizode koje stižu za nešto više od mjesec dana.”

“Bez otkrivanja bilo čega, važno je reći da se sve u [seriji] Stranger Things događa s razlogom. Zato ćemo završiti stvari nakon pete sezone jer je braći [Duffer], kao i svima nama koji s njima stvaramo seriju, važno da završimo snažno, zadržimo kvalitetu i ne dajemo ni jedan fragment iz priča više nego što je svrhovito. Kao što možete vidjeti u četvrtoj sezoni, uzimamo puno niti – niti likova, niti zapleta, niti mitologije – i dajemo objašnjenja te ispreplićemo te niti zajedno.”

Po svemu sudeći ne trebate se bojati što ostatak sezone čine samo dvije epizode, jer prva je dugačka sat i 25 minuta, dok druga traje čak 2 i pol sata. Također Levy nas izaziva s još zanimljivih elementa koji nas očekuju u posljednje dvije epizode predzadnje sezone. Jedan od njih je povezan s Max koju tumači Sadie Sink, a drugi s Willom kojeg igra Noah Schnapp. Na kraju, Levy napominje i sljedeće:

“Već se toliko priča o veličini, opsegu i trajanju četvrte sezone, ali meni se, na primjer, sviđa činjenica da je također ogromna u srcu i to je oduvijek bila stvarna supermoć ove serije. Kada bi to bio samo spektakl, to ne bi bio globalni fenomen s likovima za koje navijamo s takvom emocionalnošću i srcem. Koliko god da je četvrta sezona postala velika i filmska, a postat će još i više u drugom dijelu, dostavit će i to ‘srce’.”

Check Also

Rebecca Ferguson pridružila se glumačkoj ekipi SF trilera Mercy

Rebecca Ferguson (Dune, Silo) glumit će uz Chrisa Pratta (The Tomorrow War, Jurassic World franšiza) …

Fallout: retro posteri glavnih likova serije!

Prime Video prvi je teaser trailer za seriju Fallout objavio još u prosincu 2023., a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics