Stranger Things: finalni trailer za 4. sezonu i recapovi prijašnjih sezona!

Netflix je objavio finalni trailer za četvrtu sezonu njihove hit serije Stranger Things. Trailer je naravno tu kako bi vas još jednom podsjetio na ono što dolazi, iako zapravo ne otkriva ništa novo o priči koja nas očekuje ovaj tjedan. No, vidjet ćete sve vaše omiljene likovi kako se pripremaju se za bitku u stvarnom svijetu, ali i za onu u Upside Downu. Rat na pomolu je okosnica cijelog trailera i daje osjećaj kao da je ovo početak kraja. Uz finalni trailer Netflix je prigodno objavio i ‘recap’ svake pojedine sezone, da bi se lakše prisjetili svih ključnih događaja.

Prošlo je šest mjeseci od bitke kod Starcourta, koja je Hawkinsu donijela teror i uništenje. Boreći se s posljedicama, naša grupa prijatelja je po prvi put razdvojena – a snalaženje u kompleksnostima srednje škole nije olakšalo situaciju. U ovom najranjivijem vremenu, nova i zastrašujuća nadnaravna prijetnja izbija na površinu, predstavljajući jezivu misteriju koja bi, ako se riješi, mogla konačno stati na kraj užasima Upside Downa.

Od novih lica u četvrtoj sezoni ćemo gledati Jamieja Campbella Bowera (Sweeney Todd) kao Petera Ballarda te žanrovsku ikonu Roberta Englunda (Nightmare on Elm Street) kao Victora Creela (poremećenog čovjeka zatvorenog u psihijatrijsku bolnicu zbog stravičnog ubojstva 1950-ih). Ostala nova lica sezone koja će biti dio standardne postave su Eduardo Franco (Booksmart) kao Argyle i Joseph Quinn (Catherine the Great) kao Eddie Munson, dok će Amybeth McNulty (Anne with an E) kao Vickie imati ključnu ulogu. Ona tumači cool štrebericu koja upada u oči jednom od naših voljenih likova.

Prva polovica četvrte sezone na Netflix stiže 27. svibnja s ukupno sedam epizoda. Druga polovica sezone se sastoji od dvije epizode i stiže 01. srpnja. Riječ je o pomalo neobičnoj odluci za takvu na prvi pogled neravnomjernu podijelu epizoda, ali treba uzeti u obzir da znamo da bar jedna od te dvije epizode traje dva i pol sata. Također ni epizode prve polovice sezone nisu kratke, šest od tih epizoda traje barem 73 minute, dok je sedma dugačka čak sat i 38 minuta.

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Foundation: David S. Goyer više nije showrunner Appleove serije!

Ranije ovog mjeseca pojavile su se informacije da se Appleova inače vrlo uspješna serija Foundation …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics