Stranger Things: avantura se nastavlja i s animiranom serijom!

Netflixova iznimno popularna igrana serija Stranger Things završit će s petom sezonom, ali to ne znači da nas ne čekaju nove avanture u tom svemiru. Franšiza je svakako osigurna, i dalje u rukama Matta i Rossa Duffera. Netflix je nedavno objavio kako rade na animiranoj seriji koja će biti inspirirana subotnjim jutarnjim crtićima koje su braća Duffer gledali kao klinci. Detalji radnje nisu poznati i sve što za sada znamo je da će biti smještena u svemir Stranger Thingsa. Izvršni producenti su Eric Robles (RoboCop: Alpha Commando, The Grim Adventures of Billy & Mandy) putem kuće Flying Bark Productions, braća Duffer putem kuće Upside Down Pictures te Shawn Levy i Dan Cohen putem kuće 21 Laps.

“Oduvijek smo sanjali o animiranom [serijalu] Stranger Things u duhu subotnjih jutarnjih crtića koje smo voljeli, a vidjeti ostvarenje tog sna bilo je apsolutno uzbudljivo. Nismo mogli biti više oduševljen onim što su Eric Robles i njegov tim smislili — scenariji i ilustracija su nevjerojatni i jedva čekamo podijeliti više s vama! Avantura se nastavlja…” – izjavili su braća Duffer.

Osim toga, braća Duffer su još prošle godine najavili i igranu spin-off seriju. I ona je vezana uz Netflix, te spada pod ugovor za razvijenje projekta braće Duffer za streaming gigant. Za spin-off također nije poznato gotovo ništa o radnji. No, otkriveno je da se bazira “na originalnoj ideji” i da će biti potpuno drugačija od originalne serije. “Postoji priča koja se povezuje sa svijetom Stranger Thingsa, ali zapravo se više radi o tome kako mi pričamo tu priču.” – izjavili su tada braća Duffer.

“Čak i da skinemo naslov Stranger Things s njega, tako sam jako uzbuđen radi toga. Ali nije… Bit će drugačije od onoga što svi očekuju, uključujući i Netflix.” – izjavio je Matt.

Check Also

Bird Box Barcelona: prvi teaser trailer za Netflixov spin-off

Netflix je objavio prvi teaser trailer za Bird Box Barcelona, spin-off postapokaliptičnog horor filma iz …

Ahsoka: novi pogled i detalji serije!

Još od posljednje epizode serije Star Wars: Rebels, fanovi se pitaju gdje je nestao Ezra …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics