Stranger Things 4: teaser otkriva povratak Jima Hoppera!

Nije kao da smo iznenađeni, ali je lijepo vidjeti da je ono što smo očekivali sada i službeno potvrđeno s prvim teaserom za 4. sezonu Netflixove serije Stranger Things. Jim Hopper (David Harbour) je živ, ali mu ne cvjetaju mu ruže, s obzirom da teaser otkriva kako se nalazi na prisilnom radu u ruskom zatvoru. Teaser prigodno nosi naziv From Russia with Love iliti Iz Rusije s ljubavlju. Ukoliko pažljivo pogledate video osim novog settinga primjetit ćete i Toma Wlaschiha (Game of Thrones) kao ruskog oficira, koji će očito biti dio nove glumačke postave.

Braća Duffer su potvrdili da je produkcija na četvrtoj sezoni u tijeku. Također su u izjavi objavili kako su vrlo uzbuđeni radi Hopperovog povrataka. U nastavku objave stoji da se Amerikanac nalazi zatvoren u sniježnoj pustopoljini Kamchatke: “gdje će se se sučiti s opasnošću kako ljudskom… tako i onom drugom.” U međuvremenu u Americi će izroniti novi horor, nešto dugo zakopano, nešto što povezuje sve. Prema riječima tvoraca serije 4. sezona poprima obrise najjezivije sezone do sada, te ne mogu dočekati da s nama podijele još više.

Nije puno informacija, ali sigurno će fanove razveseliti i to.

Datum za 4. sezonu serije Stranger Things još nije objavljen, ali se očekuje kako će na Netflix stići pri kraju 2020. ili pak u prvom dijelu 2021. godine.

Stranger Things

Check Also

Novi pogled i detalji za Marvelove serije Loki i What If…?

Entertainment Weekly je objavio listu 26 nadolazećih serija koje su obavezne za gledanje ovog ljeta …

Otkrijte rusku nadnaravnu seriju Pishcheblok (Пищеблок)!

KinoPoisk HD je objavio da nova serija Pishcheblok/Food block (Пищеблок) stiže već 19. svibnja. Riječ …

Web Statistics