Stranger Things 3: službeni sinopsis i nove fotke

Godina je 1985., u Hawkinsu, Indiani, i ljeto se polako zakuhava. Škola je završila, grad je dobio novi trgovački centar, a ekipa Hawkinsa je ušla u pubertet. Romansa cvijeta i komplicira dinamiku grupe, te moraju odgonetnuti kako odrasti a da se ne raziđu. U međuvremenu, opasnost vreba. Kada gradu zaprijete stari i novi neprijatelji, Eleven i njezini prijatelji shvaćaju da zlo nikada ne prestaje, ono se samo razvija. Ekipa će se morati ponovo povezati kako bi preživjeli, te ponoviti lekciju da je prijateljstvo uvijek jače od straha.

Službeni sinopsis baš i nije otkrio nešto novo. Već smo znali da su se neke stvari promjenile u Hawkinsu (grad je između ostalog dobio trgovački centar), a da su neke i dalje iste (poput jezivog Upside Downa). Također smo znali da treća sezona započinje u ljeto 1985. godine, i da nas ponovo očekuje dobro poznata ekipa: Mike (Finn Wolfhard), Eleven (Millie Bobby Brown), Dustin (Gaten Matarazzo), Lucas (Caleb McLaughlin), Will (Noah Schnapp) i Max (Sadie Sink) koji se sada moraju boriti s još jednim nemilosrdnim čudovištem – pubertetom. “Željeli smo istražiti temu promjene. Ova sezona se odvija tijekom njihovog zadnjeg ljeta prije srednje škole. Klinci odrastaju, i taj prijelaz će biti neuredan, nezgrapan i bolan. Postavlja se pitanje – da li su u stanju odrasti, da se ne raziđu? I uz sve to, njihov je gradić i dalje ključna lokacija za mnogo interdimenzionalnog terora. Eleven je možda zatvorila vrata, ali Mind Flayer je i dalje prisutan u Upside Downu. I pronaći će drugi put u Hawkins… to je samo pitanje vremena.” – izjavio je Matt Duffer.

“Billy Hargrove će biti čisto zlo ovu sezonu.” – izjavio je Dacre Montgomery. A zlo neće ni ovaj puta zaobići Willa Byersa. “Will još uvijek osjeća prisustvo čudovišta…” objasnio je Noah Schnapp. “Ljudi me pitaju: ‘Da li Will konačno dobije zasluženi predah?’ A ja im odgovaram: ‘Da, naravno, prve dvije epizode. A nakon toga, nema pauze za nikoga.'”

– Ova će sezona prikazivati i flashbackove Billyjevog djetinjstva, s 12-godišnjim glumcem koji će tumačiti mladog Billyja.
– Starcourt Mall je centralno mjesto sezone, što se tiče settinga. No iako klinci obožavaju novi trgovački centar koji im je glavno mjesto nalaženja, centar uzrokuje i brojne tenzije u Hawkinsu, jer se zbog njega po cijelom gradu zatvaraju mali biznisi.
– Priča treće sezone je pomalo razdvojila ekipu u manje grupe. U jednoj grupi su Mike, Lucas i Will. Druga su Eleven i Max, a treću grupu čine Dustin, Steve, Robin (novi lik) i Erica (Lucasova mala sestra).
– Dustinova uloga treće sezone je dobrim dijelom zasnovana na tome da bude svojevrsni mentor Erici, nešto kao što je to bio Steve za njega u drugoj sezoni.
– Treća sezona će zaroniti podjednako u SF osamdesetih koliko i u horor. “Išli smo dosta u tom pravcu. Neke od priča nas vode u uzbudljiv SF teritorij.” – izjavio je Chris Trujillo, produkcijski dizajner.

3. sezona serije Stranger Things na Netflix stiže 04. srpnja. Očekuje na osam epizoda za koje su naslovi otkriveni već ranije: Suzie, Do You Copy?, The Mall Rats, The Case Of The Missing Lifeguard, The Sauna Test, The Source, The Birthday, The Bite i The Battle of Starcourt.

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Stranger Things

Check Also

Prvi pogled na Tron: Ares!

Disney je otkrio prvi pogled na Tron: Ares, koji predstavlja nastavak filma Tron: Legacy. Nemojte …

Prvi pogled na reboot filma The Crow!

Konačno smo dobili prvi pogled na reboot filma The Crow (Vrana), u vidu netom objavljenih …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics