Stižu prve epizode iz edicije Simpsona: Thanksgiving of Horror!

Ako ste pomislili da je zabava povezana s Noći vještica završila tada razmislite ponovo, jer Simpsoni (The Simpsons) skrivaju još iznenađenja. Ovaj puta riječ je o posebnom i ujedno prvom izdanju epizoda Treehouse of Horror za Dan zahvalnosti iliti Thanksgiving of Horror! Tri epizode će prisiliti Simpsone da se suoče s različitim noćnim morama Dana zahvalnosti poput: prvog Dana zahvalnosti, gdje nevine purice bivaju terorizirane od prvih doseljenika; druga epizoda donosi uvrnutu modernu tehnološku priču s glasom Charlija Brookera kao glasom društvene aplikacije, gdje je za inspiraciju poslužila njegova popularna serija Black Mirror, odnosno epizoda Nosedive; dok se treća epizoda odvija u budućnosti na svemirskom brodu koji bježi s umirućeg planeta gdje čitavu stvar komplicira svijesni umak od brusnica. Pa mi smo definitvno zaintrigirani, pogotovo nas veseli druga epizoda koja skriva brojne skrivene easter eggove i reference na seriju Black Mirror (što već otkrivaju i neke fotografije podno članka), od epizoda San Junipero, The Waldo Moment i vrlo nelagodne The National Anthem.

Ukoliko ne možete dočekati trilogiju ovih fantastičnih epizoda, tu su trailer, fotke i poster da prikrate čekanje. Dobra vijest je da doista ne morate dugo čekati s obzirom da će specijal biti prikazan već 24. studenog na FOX-u.

Izvršni procucent serije Matt Selman je za EW izjavio: “Dan zahvalnosti je zapravo zastrašujući blagdan, od neželjenih političkih diskusija pa sve do neznanja kada će ta famozna hrana konačno biti servirana. Postoji tu puno straha.”

I ako ne znate da Inverzija na svom webshopu nudi i fantastične Funko POP! figurice Treehouse of Horror onda ih svakako pogledajte, jer sigurno ćete ih poželjeti na polici!

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Check Also

Into The Night: sletio je prvi teaser za Netflixovu SF seriju

Netflix je objavio prvi teaser trailer za belgijsku žanrovsku seriju Into The Night. Tvorac, scenarist …

Paradise Lost: prvi trailer za seriju u kojoj glavnu ulogu tumači Josh Hartnett

Josh Hartnett vodi gledatelje u mali grad u Mississippiju u prvom traileru za novu seriju …

Web Statistics