Stižu prve epizode iz edicije Simpsona: Thanksgiving of Horror!

Ako ste pomislili da je zabava povezana s Noći vještica završila tada razmislite ponovo, jer Simpsoni (The Simpsons) skrivaju još iznenađenja. Ovaj puta riječ je o posebnom i ujedno prvom izdanju epizoda Treehouse of Horror za Dan zahvalnosti iliti Thanksgiving of Horror! Tri epizode će prisiliti Simpsone da se suoče s različitim noćnim morama Dana zahvalnosti poput: prvog Dana zahvalnosti, gdje nevine purice bivaju terorizirane od prvih doseljenika; druga epizoda donosi uvrnutu modernu tehnološku priču s glasom Charlija Brookera kao glasom društvene aplikacije, gdje je za inspiraciju poslužila njegova popularna serija Black Mirror, odnosno epizoda Nosedive; dok se treća epizoda odvija u budućnosti na svemirskom brodu koji bježi s umirućeg planeta gdje čitavu stvar komplicira svijesni umak od brusnica. Pa mi smo definitvno zaintrigirani, pogotovo nas veseli druga epizoda koja skriva brojne skrivene easter eggove i reference na seriju Black Mirror (što već otkrivaju i neke fotografije podno članka), od epizoda San Junipero, The Waldo Moment i vrlo nelagodne The National Anthem.

Ukoliko ne možete dočekati trilogiju ovih fantastičnih epizoda, tu su trailer, fotke i poster da prikrate čekanje. Dobra vijest je da doista ne morate dugo čekati s obzirom da će specijal biti prikazan već 24. studenog na FOX-u.

Izvršni procucent serije Matt Selman je za EW izjavio: “Dan zahvalnosti je zapravo zastrašujući blagdan, od neželjenih političkih diskusija pa sve do neznanja kada će ta famozna hrana konačno biti servirana. Postoji tu puno straha.”

I ako ne znate da Inverzija na svom webshopu nudi i fantastične Funko POP! figurice Treehouse of Horror onda ih svakako pogledajte, jer sigurno ćete ih poželjeti na polici!

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Thanksgiving of Horror

Check Also

Avenue 5: trailer za dugoočekivanu 2. sezonu HBO-ve humoristične serije

HBO je nedavno objavio trailer i poster za drugu sezonu humoristične SF serije Avenue 5 …

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities: trailer za Netflixovu antologijsku seriju!

Netflix je otkrio puni trailer i poster za antologijsku horor seriju Guillermo del Toro’s Cabinet …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics