S trećom sezonom stižu barem tri nova lika u Stranger Things

Treća sezona serije Stranger Things se približava početku produkcije, i kako to obično biva počinju pristizati sve zanimljivije informacije. Kako sada stvari stoje, treća sezona će donijeti nekoliko novih, ovaj puta odraslih likova koji svojim opisima daju prve potencijalne tragove u kojem bi se smijeru priča mogla dalje razvijati.

Prvi od njih je lik gradonačelnika Larry Kline, i opisuje se kao pomalo patetični, klasični slatkorječivi političar koji je vođen isključivo vlastitim interesima. On bi se u trećoj sezoni trebao suočiti s nadnaravnim silama koje su u prethodne dvije prijetile gradiću Hawkinsu u Indiani. Kline na prvu podsjeća na gradonačelnika iz filma Ralje, netko tko će učiniti sve samo da spriječi izlazak mračnih tajna na vidjelo.

Još jedan novi lik će biti Bruce, neuredan i moralno kompromitirani novinar od pedesetak godina, pretili cinik koji nema problema javno iznositi svoje seksističke stavove. Po svemu sudeći, Bruce će biti čisti kontrast, i suparnik Murrayu Baumanu, bivšem novinaru, privatnom detektivu i teoretičaru zavjera koji je potvrdio teoriju o vladinoj zavjeri, a kojeg je u drugoj sezoni glumio Brett Gelman. I s obzirom da imamo samo njegovo prvo ime, ne i prezime, pretpostavka je da ipak neće biti previše bitan.

Treći novi lik je Patricia Brown, draga starica od sedamdesetak godina koja je bliska sa svima u susjedstvu i koja, kad ne uređuje svoj vrt, daje savjete i usmjeruje klince iz susjedstva na pravi put, a čini se da će biti i jedna od rijetkih kojoj će se moći obratiti kada se nastave događati fantastični događaji. Bilo bi zgodno kada bi ona u konačnici ispala prikriveni zlikovac iliti netko iz Upside Downa, no opet možda je to previše očekivano u ovom scenariju.

U trećoj sezoni se vraćaju Winona Ryder (Joyce), David Harbour (Jim), Finn Wolfhard (Mike), Noah Schnapp (Will), Millie Bobby Brown (Eleven), Caleb McLaughlin (Lucas), Gaten Matarazzo (Dustin), Cara Buono (Karen), Natalia Dyer (Nancy), Charlie Heaton (Jonathan), Joe Keery (Steve), Dacre Montgomery (Billy) i Sadie Sink (Max).

Još nije poznat datum premijere treće sezone Stranger Things, ali izgledno je da će na Netflix stići tek sredinom 2019. godine, a predviđeno je da će imati osam epizoda.

Check Also

MGM Plus naručio je tv adaptaciju Kingovog romana The Institute

MGM Plus naručio je seriju The Institute (Institut), adaptaciju romana Stephena Kinga. Iako se o …

Prvi pogled na 2. sezonu Appleovih serija Severance i Silo!

Danas smo dobili prvi pogled na nove sezone jednih od najboljih Appleovih žanrovskih serija – …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics