Stiže serija Waterworld, koja će se nastaviti na priču filma!

Vrlo neočekivana, ali sasvim sigurno najviše zanimljiva današnja vijest je da dobivamo seriju Waterworld. Nakon 26 godina producent John Davis se vraća u vodeni, postapokaliptični svijet Waterworlda. Očekuje se da će serija pratiti likove iz originalnog filma iz 1995. godine, iako Davis za sada nije spomenuo niti jednog glumca, ali je zato naveo kako će se radnja odvijati 20 godina nakon događaja iz filma. Serija je trenutno u ranoj razvojnoj fazi kod kuće Universal Television. Još uvijek nije poznat showrunner serije, ali zna se da će režirati Dan Trachtenberg (10 Cloverfield Lane).

“Nismo još 100 % sigurni u pristup seriji. Ali smo definitvno u fazi izrade.” – dodao je John Fox, koji je gotovo desetljeće Davisov producentski partner. “Larry Gordon i ja smo bili producenti tog filma. A s Johnom smo ga ponovno zamislili kao streaming verziju.” – izjavio je Davis, koji je priznao da je ‘dom’ za seriju zapravo već pronađen, no odbio je dati do znanja o kojoj je streaming platformi riječ.

Sumnjamo da to ne znate, ali glavnu ulogu u filmu je tumačio Kevin Costner, kao lutalica koji plovi Zemljom, za koju se vjeruje da je kompletno prekrivena morem nakon potpunog otapanja polarnih ledenih kapa. Njegovo tijelo je mutiralo kako bi se prilagodilo svom okruženju pod vodom. On nevoljko pristaje pomoći Helen (Jeanne Triplehorn) i djevojčici Enoli (Tina Majorino) kako bi probali pronaći komad mitske suhe zemlje, dok se bore protiv gladi i biježe od ‘gusara’ koje predvodi Deacon, kojeg je utjelovio pokojni Dennis Hopper.

Film je zaradio 264 milijuna dolara širom svijeta na budžet od 175 milijuna dolara, i unatoč tome što je u konačnici ostvario dobit Waterworld je doživljen kao podbačaj, iako je možda jednostavno bio ispred svog vremena. Da znamo, nije bio bez mana i imao je popriličnih produkcijskih problema, ali i dan danas ga je ugodno pogledati, i zapravo je jako dobro ‘ostario’.

Check Also

Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities: trailer za Netflixovu antologijsku seriju!

Netflix je otkrio puni trailer i poster za antologijsku horor seriju Guillermo del Toro’s Cabinet …

Deadpool 3: sve što je poznato o filmu u kojem nas očekuje povratak Wolverinea!

Ryan Reynolds, zvijezda otkačene superherojske franšize, šokirao je objavom da će se u Deadpoolu 3 …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics