Stiže reboot klasika Flight of the Navigator pod redateljskom palicom Bryce Dallas Howard

Bryce Dallas Howard će svoj filmski redateljski debi ostvarit s rebootom kultnog filma Flight of the Navigator iliti Navigatorov let. Ovaj puta će u glavnoj ulozi doduše biti ženski protagonist, ali bi priča u suštini trebala ostati više manje ista. Za sada nije otkriveno kada bi film mogli očekivati, kao ni kada počinje produkcija na projektu.

Howard će tako režirati i producirati film za Walt Disney Studios i to za platformu Disney Plus. Ostali producenti će biti John Swartz i Justin Springer. Ovo nije prvi put da je Disney pokušao rebootati ovaj klasik. Prvi pokušaj je bio 2009. godine, kada su na scenariju radili Colin Trevorrow i Derek Connolly, netom prije nego što su prava 2010. godine završila kod Lionsgatea, koji je također neuspješno pokušao ne samo rebootati film nego započeti franšizu, pa su prava opet završila kod Disneyja.

Originalni dječji znanstveno-fantastični avanturistički film iz 1986. je priča o 12-godišnjem dječaku Davidu kojeg je oteo NLO. Osam godina kasnije, vraćen je na Zemlju s jednako godina kada je i otet te bez sjećanja na ono što se dogodilo. Film se zatim fokusira na avanturu u kojoj David pokušava otkriti što se dogodilo, dok ga NASA pokušava uloviti za vlastite istraživačke svrhe. Originalni film je režirao Randal Kleiser, prema scenariju kojeg su napisali Mark H. Baker, Michael Burton i Matt MacManus. Glavnu je ulogu tumačio Joey Cramer.

Bryce Dallas Howard je najpoznatija po svojim glumačkim ostvarenjima, ali posljednjih godina se bacila i u redateljske vode. Nedavno je ‘zanat brusila’ na dvije epizode Disneyjeve popularne serije The Mandalorian (Chapter 4 “The Sanctuary” i Chapter 11 “The Heiress”).

Check Also

Resident Evil: Death Island, saga se nastavlja i stiže ovo ljeto!

Sony Pictures Home Entertainment je netom objavio prvi teaser trailer za Resident Evil: Death Island, …

Skydance je preuzeo Atlantis, a Colin Trevorrow je i dalje redatelj projekta!

Colin Trevorrow (Jurassic World) je odabrao svoj sljedeći filmski projekt, a nova avantura ga vodi …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics