Stiže novi filmski Spider-Man spin-off, a piše ga Roberto Orci

Da, dobro ste pročitali, stiže novi filmski spin-off Spider-Mana, koji neće biti dio Marvelovog kinematografskog svemira. Kako je ekskluzivno prenio The Wrap, Sony je ni više ni manje zatražio Roberta Orcija da napiše taj spin-off. Što znači kako je Orci ponovno u paučinastom sedlu, da postavi friški film unutar novog Sonyjevog Spider-Man svemira koji između ostalog uključuje Venoma, Morbiusa, Nightwatcha, Silk i Silver and Black.

Palak Patel, Sonyjev izvršni predsjednik produkcije će nadzirati projekt. Trenutno je u produkciji Venom 2 pod redateljskom palicom Andyja Serkisa i s Tomom Hardyjem u glavnoj ulozi, dok Morbius pod redateljskom palicom Daniela Espinose i s Jaredom Letom u titularnoj ulozi stiže već u srpnju.

Pomalo je čudno da će spin-off pisati Orci, s obzirom da je njegov The Amazing Spider-Man 2 rezultirao krajem franšize za Sonyjev & Garfieldov Spider-Man svemir. No s druge pak strane, voljeli ga mi ili ne Orci je Hollywoodski veteran koji ispod pojasa ima više nego pristojnu količinu projekata. Između ostalog sutvorac je kultne serije Fringe i reboota Hawaii Five-O, te iza sebe ima i filmsku trilogiju rebootane Star Trek franšize, kao i Mission: Impossible III.

Ono što ne znamo je na koji će lik novi spin-off biti fokusiran. Iako su inicijalni pokazatelji govorili kako se radi o liku koji je povezan s ostalim Sony/Marvel filmovima poput Venoma, a koji ima konekciju sa Spider-Manom, The Wrap tvrdi kako imaju izvor koji ukazuje da se radi o nečemu što dolazi iz drugog kuta Marvelovog svemira kojem Sony ima pristup. Dakle čini se da Sony radi po receptu Venoma, koji nema poveznice s Marvelovim kinematografskim svemirom, za razliku od onoga što je već i kroz trailer vidljivo da je napravljeno s Morbiusom.

Check Also

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Dead Ringers: prvi isječak iz Amazonovog reboota kultnog Cronenbergovog filma

Nakon prvih fotografija i vrlo kratkog teasera Amazon je objavio prvi isječak i novi poster …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics