Stiže nam R.I.P.D. 2: Rise of the Damned!

Sjećate li se nadnaravne akcijske komedije R.I.P.D. (R.I.P.D. Agenti za počivale u miru) iz 2013. godine? Mi da, ali vrlo maglovito, jer nije kao da je riječ o dobrom ostvarenju. R.I.P.D. je podbacio na kino blagajnama, tako da nas je prilično iznenadila vijest da se radi na nastavku pod naslovom R.I.P.D. 2: Rise of the Damned. Film još nije ni službeno najavljen, ali je dobio službenu oznaku PG-13. Očekivano još nisu poznati detalji radnje. No ono što znamo je da izlazi pod okriljem Universal Pictures Home Entertainmenta. To nam jasno daje do znanja kako u glavnim ulogama nećemo gledati dvojac Reynoldsa i Bridgesa koji su predvodili originalni film i bili gotovo jedini njegov plus. I doista, čim smo malo zagrebali ispod površine uspjeli smo otkriti da u nastavku glavne uloge tumače Richard Fleeshman (The Sandman) i Jake Choi (Single Parents).

Režiser filma je Paul Leyden (Chick Fight) koji ujedno potpisuje scenarij zajedno s Andrewom Kleinom (Blood, Frets & Tears). Ostale uloge tumače Kerry Knuppe (Hollywood), Stephanie Levi-John (The Spanish Princess), Craige Els (Doctor Who), Tilly Keeper (EastEnders), Nick Wittman (Mars), Gábor Perei (The Last Kingdom), Rachel Adedeji (Hollyoaks), Robert Jackson (Outside the Wire), Gergo Borbas (The Teacher), Máté Bede-Fazekas (Halo) i Evlyne Oyedokun.

R.I.P.D. je stripovska adaptacija koja u fokusu ima dva policajca iz jedinice R.I.P.D (Rest In Peace Department) iliti Odjela za počivale u miru. Njihova zadaća je uhićenje i privođenje pravdi mrtvih duša koje se skrivaju na Zemlji, u pokušaju izbjegavanja konačne presude. Kad otkriju urotu koja bi mogla okončati život kakav poznajemo, novi partneri moraju odbaciti međusobne nesuglasice i raditi kao tim kako bi vratili kozmičku ravnotežu – ili gledati kako tunel u zagrobni život šalje gnjevne duše pogrešnim smjerom.

R.I.P.D. 2: Rise of the Damned stiže 15. studenog.

Check Also

Fallout: otkriven je sinopsis i galerija fotki za Amazonovu adaptaciju

Prvi pogled na Amazonovu seriju Fallout smo tehnički dobili još prošle godine kada je objavljena …

Prvi pogled na seriju Agatha: Darkhold Diaries

Prošlo je dosta vremena otkako smo posljednji put vidjeli Agathu Harkness. I proći će još …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics