Stiže druga sezona serije The Punisher

Službeni Twitter profil Netflixove serije Punisher kao i njezin glavni glumac Jon Bernthal zadnjih dana daju naslutiti kako je druga sezona na putu.

Na malim se ekranima lik Punishera prvi put pojavio 2017. godine u drugoj sezoni serije Daredevil. Pravim imenom Frank Castle, Punisher je vojni veteran koji se, nakon ubojstva njegove žene i djece, baci u krvavi osvetnički pohod na svijet podzemlja. U karizmatičnoj izvedbi Jona Bernthala (Walking Dead), ovaj provokativni i zanimljivi antijunak je ubrzo potom dobio i svoju seriju premijerno prikazanu na Netflixu u studenom 2017.

Lik urbanog osvetnika Punishera osmislili su za Marvel Comics strip-autor Gerry Conway te ilustratori John Romita i Ross Andru. Punisher se prvi put pojavio u veljači 1974. u stripu The Amazing Spider-Man.

Netflixove superherojske serije mogu se pohvaliti kvalitetnom produkcijom i nerijetko odličnim glumačkim izvedbama. Primjerice, Oscarom nagrađeni glumac Mahershala Ali (Moonlight) tumači negativca u prvoj sezoni serije Luke Cage. Usprkos tome, nekoć obećavajuća serija Luke Cage i ne toliko obećavajuća Iron Fist nedavno su otkazane zbog slabe gledanosti. Obje su serije patile od boljki vidljivih i u drugim Netflixovim Marvel serijama, kao što su nepotrebno spori tempo radnje i neiskorišteni potencijal odlične glumačke postave.

Međutim, netom završena treća sezona serije Daredevil daje naslutiti kako su Matthew Murdock (Charlie CoxStardust) i njegovo društvo za sada sigurni na Netflixu. Druga sezona Punishera snimana je u New Yorku tijekom proljeća i ljeta ove godine a premijera se očekuje početkom 2019.

Check Also

The Swarm: prvi trailer za seriju temeljenu na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Nedavno je otkriven prvi trailer za visokobudžetnu SF triler seriju The Swarm. Što ako sljedeća …

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics