Stiže druga sezona serije The Punisher

Službeni Twitter profil Netflixove serije Punisher kao i njezin glavni glumac Jon Bernthal zadnjih dana daju naslutiti kako je druga sezona na putu.

Na malim se ekranima lik Punishera prvi put pojavio 2017. godine u drugoj sezoni serije Daredevil. Pravim imenom Frank Castle, Punisher je vojni veteran koji se, nakon ubojstva njegove žene i djece, baci u krvavi osvetnički pohod na svijet podzemlja. U karizmatičnoj izvedbi Jona Bernthala (Walking Dead), ovaj provokativni i zanimljivi antijunak je ubrzo potom dobio i svoju seriju premijerno prikazanu na Netflixu u studenom 2017.

Lik urbanog osvetnika Punishera osmislili su za Marvel Comics strip-autor Gerry Conway te ilustratori John Romita i Ross Andru. Punisher se prvi put pojavio u veljači 1974. u stripu The Amazing Spider-Man.

Netflixove superherojske serije mogu se pohvaliti kvalitetnom produkcijom i nerijetko odličnim glumačkim izvedbama. Primjerice, Oscarom nagrađeni glumac Mahershala Ali (Moonlight) tumači negativca u prvoj sezoni serije Luke Cage. Usprkos tome, nekoć obećavajuća serija Luke Cage i ne toliko obećavajuća Iron Fist nedavno su otkazane zbog slabe gledanosti. Obje su serije patile od boljki vidljivih i u drugim Netflixovim Marvel serijama, kao što su nepotrebno spori tempo radnje i neiskorišteni potencijal odlične glumačke postave.

Međutim, netom završena treća sezona serije Daredevil daje naslutiti kako su Matthew Murdock (Charlie CoxStardust) i njegovo društvo za sada sigurni na Netflixu. Druga sezona Punishera snimana je u New Yorku tijekom proljeća i ljeta ove godine a premijera se očekuje početkom 2019.

Check Also

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings: prvi trailer otkriva novog heroja i poznatog zlikovca!

Stiglo je vrijeme da upoznamo novog Marvelovog superheroja. Marvel Studios je danas objavio prvi poster …

The Lord of the Rings: prva sezona Amazonove serije će koštati skoro 500 milijuna dolara!

Iznimno očekivana prikvel serija The Lord of the Rings (Gospodar prstenova) će koštati daleko više …

Web Statistics