Stigle su prve reakcije za Marvelovu seriju What If…?

Marvelov animirani serijal What If…? samo što nije sletio na Disney Plus platformu, pa su očekivano stigle i prve reakcije kritike. I da li je Marvel uspio pogoditi u sridu, ili je ovo ipak trebala biti igrana serija, da li se uopće povezuje s Marvelovim kinematografskim svemirom? To su neka pitanja na koja već možete dobiti odgovore, iako su naravno neki od tih odgovora vrlo subjektivni. No generalno se barem za sada kritičari i novinari slažu da je riječ o seriji koja je vrlo zgodan dodatak trenutnoj postavi Marvelovih serija, iako su neke epozode bolje izvedene od drugih.

“Pogledao sam prve 3 epizode #whatif. Svidio mi se strip pa sam očito bi spreman uživati ​​u seriji koja je uspjela ostvariti moja očekivanja. U drugoj epizodi je T’Challa kao Star-Lord i to je sjajna epizoda u kojoj je glas posudio @chadwickboseman, a ima i cool iznenađenja. Treća epizoda je bolji misterij od nekih filmova.” – Steve Weintraub.

“Nakon 3 epizode Marvelov What If…? ima potencijal biti njihova najbolja D+ serija do sada. Da, smiješno je i uzbudljivo, ali način na koji svaka epizoda dolazi do twista na iznimno iznenađujuće načine tjera me nagađanje i drži angažiranog. Posebno druga epizoda (s T’Challom) koja mi jedna od najdražih Marvelovih stvari zadnjih godina.” – Germain Lussier.

“Gledao sam prve tri epizode #WhatIf i ne mogu reći dovoljno dobrih stvari o ovoj seriji. @MarvelStudios definitivno nije razočarao svojim prvim ulazom u animaciju (izgleda nevjerojatno), a premisa funkcionira sjajno… Voljet ćete #CaptainCarter.” – Josh Wilding (ComicBookMovie.com).

“Očekujte neočekivano se nikada nije pokazalo točnijim kao u Marvelovom #WhatIf! To je luda, otkačena vožnja i iako mi to nije jedna od omiljenih serija, dobro je čuti neke poznate glasove likova koje volim! Poštujem zaokrete u multiverzumu, čak i ako mi se neki od njih ne sviđaju.” – Tania Lamb.

“Marvel nas baca naglavačke u multiverzum s What If …? i naprosto je fantastično! Tu su zapanjujuća animacija i šokantni preokreti! Jedan izbor može promijeniti SVE, a mogućnosti su BESKONAČNE! Ako su prve 3 epizode bilo kakav pokazatelj, ova će serija biti prava LUDNICA!” – Tessa Smith (Mama’s Geeky).

What If…? je animirana antologijska serija koja je iznova zamislila/postavila mnoštvo događaja iz Marvelovog kinematografskog svemira, uključujući što kada bi umjesto Stevea Rogersa, Peggy Carter zapravo postala prvi supervojnik kao kapetanica Britanije, ili što bi bilo kada bi zapravo Steve Rogers postao Iron Man. No najvjerojatnije će najviše pažnje privući (već u komentarima najviše spominjani) T’Challa iliti Black Panther Chadwicka Bosemana. Ta epizoda se odvija oko T’Challe kojeg su oteli Reaversi koji su inače u franšizi The Guardians of the Galaxy odveli Petera Quilla (Star Lorda). Narator serije je tkz. The Watcher kojem je glas posudio Jeffrey Wright. Prva sezona serije stiže s deset epizoda, od tvorca A.C. Bradleyja i redatelja Bryana Andrewsa. Podsjećamo da je serija već obnovljena za drugu sezonu.

What If…? na Disney Plus stiže već 11. kolovoza.

Check Also

The Walking Dead: Dead City: otkriven je prvi teaser, službene fotke i datum premijere!

Danas je otkriven datum premijere za nadolazeći spin-off serije The Walking Dead (Živi mrtvaci) u …

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics