Stigao je zlokobni prvi poster za 2. sezonu SF serije “Stranger Things”

Nova ‘oluja’ je na pomolu, i stvari postaju samo još čudnije

Do danas smo znali samo da se popularna Netflixova serija “Stranger Things” vraća negdje oko Noći vještica, sada znamo točan datum dolaska druge sezone – 27. listopad. Taj podatak otkrio nam je friško pristigli poster i teaser. Poster jasno najavljuje još veću prijetnju gradu i stanovnicima Hawkinsa u Indiani. Šta god to stiže, čini se veliko, strašno i iznimno ljuto.

Novi opis radnje otkriva da je ovaj puta na kocki puno više od života Willa Byersa.

Godina je 1984. i građani Hawkinsa još uvijek dolaze k sebi od horora kojeg su proživjeli s demagorgonom i posljedica tajnog labaratorija. Will Byers je izbavljen iz ralja Upside Downa, ali novo, veće i zlokobnije biće zaprijetit će preživjelima jer očito se neka vrata unatoč svim naporima ne mogu zatvoriti.

Od teasera nemojte očekivati čuda, vrlo je kratak, ali svaki kadar je zaista fantastičan. Ekipa ponovo ‘jaše’, i očito se ne libi suprostaviti novoj prijetnji, kakva god ona bila.

Svoje uloge će reprizirati Noah Schnapp, Finn Wolfhard, Gaten Matarazzo, Caleb McLaughlin, Millie Bobby Brown, Winona Ryder, David Harbour i Charlie Heaton. S novom sezonom očekivano stižu i nova imena koja čine: Sean Astin, Paul Reiser, Brett Gelman, Will Chase, Linnea Berthelsen, Dacre Montgomery, Rob Morgan i Sadie Sink.

Some doors can't be closed. #StrangerThings2 arrives on October 27.

Posted by Stranger Things on Tuesday, July 11, 2017

Check Also

The Luminaries: prvi trailer za Starzovu seriju

Starz je objavio prvi trailer za seriju The Luminaries. Riječ je o šestodjelnoj seriji baziranoj …

Prvi pogled na novi film Mortal Kombat

Warner Bros. je konačno objavio prve fotografije iz nadolazećeg reboota filma Mortal Kombat. Iako je …

Web Statistics