Stigao je trailer za božićni specijal Netflixove sf serije “Sense8”

 

16122016_sense8_cs_post_1

Netflix je konačno plasirao trailer za svoje božićno iznenađenje odnosno dvosatni božićni specijal sf serije “Sense8“. Ako nas redovito čitate onda ste već upoznati i sa serijom i sa specijalom i jedino što zapravo trebate jest baciti se na gledanje trailera i eventualno nam ostaviti komentar na viđeno.

Za ostale ćemo ponoviti najbitnije stvari. Sense8 je serija čiji su originalni tvorci Lana Wachowski, Lilly Wachowski i J. Michael Straczynski. Za potrebe druge sezone koja na male ekrane stiže 05. svibnja 2017. godine umjesto Lilly Wachowski će uskočiti Grant Hill. S obzirom da do svibnja još ima vremena jako smo zahvalni što smo dobili prijevremeni uvid u seriju kroz božićni specijal koji na Netflix stiže već 23. prosinca.

Radnja serije prati osmero neznanaca iz različitih kultura i različitih dijelova svijeta koji bivaju “probuđeni” i koji su nakon svog buđenja mentalno i emocionalno povezani. Riječ je o ljudima koji predstavljaju svojevrsni evolucijski skok. U njihovu priču upletene su tajne organizacije, zlikovci i jedan veliki misterij.

U samom specijalu se putovanje nastavlja, dok njih osmero pronalaze dublje konekcije, te međusobno otkrivaju mračnije tajne, i sve to dok se nastoje identificirati s više ljudi, a ne samo s jednom osobom koju su predstavljali prije “buđenja”.

Glavne uloge u seriji tumače Daryl Hannah, Naveen Andrews, Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Jamie Clayton, Freema Agyeman, Tena Desae, Doona Bae, Max Riemelt, Alfonso Herrera, Erendira Ibarra, Miguel Silvestre i Terrence Mann.

Check Also

The Lord of the Rings: Amazonova prikvel serija je dobila službeni naslov!

Amazon Studios je konačno otkrio puni naslov nadolazeće prikvel serije The Lord of the Rings …

Prvi službeni trailer za film The In Between

Paramount je objavio prvi službeni trailer i poster za The In Between, romantični film s …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics