Stigao je trailer za božićni specijal Netflixove sf serije “Sense8”

 

16122016_sense8_cs_post_1

Netflix je konačno plasirao trailer za svoje božićno iznenađenje odnosno dvosatni božićni specijal sf serije “Sense8“. Ako nas redovito čitate onda ste već upoznati i sa serijom i sa specijalom i jedino što zapravo trebate jest baciti se na gledanje trailera i eventualno nam ostaviti komentar na viđeno.

Za ostale ćemo ponoviti najbitnije stvari. Sense8 je serija čiji su originalni tvorci Lana Wachowski, Lilly Wachowski i J. Michael Straczynski. Za potrebe druge sezone koja na male ekrane stiže 05. svibnja 2017. godine umjesto Lilly Wachowski će uskočiti Grant Hill. S obzirom da do svibnja još ima vremena jako smo zahvalni što smo dobili prijevremeni uvid u seriju kroz božićni specijal koji na Netflix stiže već 23. prosinca.

Radnja serije prati osmero neznanaca iz različitih kultura i različitih dijelova svijeta koji bivaju “probuđeni” i koji su nakon svog buđenja mentalno i emocionalno povezani. Riječ je o ljudima koji predstavljaju svojevrsni evolucijski skok. U njihovu priču upletene su tajne organizacije, zlikovci i jedan veliki misterij.

U samom specijalu se putovanje nastavlja, dok njih osmero pronalaze dublje konekcije, te međusobno otkrivaju mračnije tajne, i sve to dok se nastoje identificirati s više ljudi, a ne samo s jednom osobom koju su predstavljali prije “buđenja”.

Glavne uloge u seriji tumače Daryl Hannah, Naveen Andrews, Brian J. Smith, Tuppence Middleton, Jamie Clayton, Freema Agyeman, Tena Desae, Doona Bae, Max Riemelt, Alfonso Herrera, Erendira Ibarra, Miguel Silvestre i Terrence Mann.

Check Also

Ako ste za malo relaksirajuće RoboCop komedije tu je britanska serija Code 404

Ono na što cilja Code 404, pomalo tupasta britanska policijska serija je akcijski humor osamdesetih, …

Prvi trailer za horor triler The Wolf of Snow Hollow

Dobrodošli u Snow Hollow! Orion Classics je objavio prvi trailer za The Wolf of Snow …

Web Statistics