Stigao je prvi, vrlo impresivni teaser za misteriozni projekt Neilla Blomkampa

 

Prije nego je Neill Blomkamp postao slavan, prije nego li mu je “District 9” otvorio vrata u ligu velikih igrača on je već bio relativno poznat, ali po režiranju kratkih filmova. Sada se Blomkamp očito vraća svojim korijenima s produkcijskom kućom Oats Studios koja je posvećena izradi kratkih eksperimentalnih znanstveno fantastičnih filmova.

Filmovi će biti puštani besplatno putem YouTube kanala, ali će se nuditi i putem Steam servisa, gdje će se taj sadržaj plaćati, no tamo ćete moći uživati u dodacima kao što su koncept artovi, 3D modeli i razni VFX sadržaji. Objavljen je i prvi teaser trailer koji nosi naslov “Oats Studio: Volume 1“. Priča, ili barem ono što se da iščitati iz do sada viđenog odgovara Blomkampovom stilu, realistični CGI likovi i okoliš, kao i sociološko političke teme vezane uz ljudsko društvo. Savjetujmo da pažljivo pogledate teaser jer vas čekaju i neka poznata imena poput Dakote Fanning, Sharlto Copleyja i Sigourney Weaver.

Možda nećemo nikad vidjeti taj famozni Alien 5 na kojem su trebali zajedno raditi Blomkamp i Weaver, ali barem smo dobili nešto, i to nešto za što do nedavno nismo ni znali da se ‘kuha’, a još k tome izgleda i prilično impresivno.

Check Also

Disney je i službeno dao zeleno svjetlo za seriju Willow!

Službeno je, Disney+ je dao zeleno svjetlo za seriju Willow koja će biti nastavak filmske …

The Mandalorian: friški pogled na 2. sezonu!

Ostalo je manje od dva tjedna do vrlo iščekivane druge sezone SW serije The Mandalorian, …

Web Statistics