Stigao je prvi, vrlo impresivni teaser za misteriozni projekt Neilla Blomkampa

 

Prije nego je Neill Blomkamp postao slavan, prije nego li mu je “District 9” otvorio vrata u ligu velikih igrača on je već bio relativno poznat, ali po režiranju kratkih filmova. Sada se Blomkamp očito vraća svojim korijenima s produkcijskom kućom Oats Studios koja je posvećena izradi kratkih eksperimentalnih znanstveno fantastičnih filmova.

Filmovi će biti puštani besplatno putem YouTube kanala, ali će se nuditi i putem Steam servisa, gdje će se taj sadržaj plaćati, no tamo ćete moći uživati u dodacima kao što su koncept artovi, 3D modeli i razni VFX sadržaji. Objavljen je i prvi teaser trailer koji nosi naslov “Oats Studio: Volume 1“. Priča, ili barem ono što se da iščitati iz do sada viđenog odgovara Blomkampovom stilu, realistični CGI likovi i okoliš, kao i sociološko političke teme vezane uz ljudsko društvo. Savjetujmo da pažljivo pogledate teaser jer vas čekaju i neka poznata imena poput Dakote Fanning, Sharlto Copleyja i Sigourney Weaver.

Možda nećemo nikad vidjeti taj famozni Alien 5 na kojem su trebali zajedno raditi Blomkamp i Weaver, ali barem smo dobili nešto, i to nešto za što do nedavno nismo ni znali da se ‘kuha’, a još k tome izgleda i prilično impresivno.

Check Also

Loki: novi teaser za 2. sezonu otkriva da vrijeme ističe!

Trailer za drugu sezonu Disneyjeve serije Loki dobili smo u srpnju, a sada kada nas …

Prvi pogled na film The Toxic Avenger

Prvi pogled na netipični superherojski film The Toxic Avenger u režiji Macona Blaira (I Don’t …

One comment

  1. Tbh prilična je sreća što Blokamp neće raditi Aliena, s obzirom da mu je “District 9” dosad jedini pristojan film… da bezvezne ideje o ignoriranju A3 i A4 ni ne spominjem. Točno, Alien vs. Predator filmovi su ispali loši, ali čemu loše pretvoriti u još gore.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics