Stigao je prvi, vrlo dramatični trailer za Frozen 2

Disney je upravo objavio prvi taeser trailer za nastavak iznimno popularnog crtanog filma Frozen, iz 2013. godine.

Prvi pogled na film ne otkriva puno po pitanju radnje, ali je jasan svojevrsni odmak od originala, što je zapravo vrlo dobra stvar. Pozornica je postavljena za potpuno novi setting, i to jesenski, u odgovarajućim paletama boja, kao kontrast snježnoj estetici prvog filma. Također sudeći prema prvom traileru ton filma se čini mračnijim. Vidimo Elsu kako vježba svoje moći na olujnoj plaži, Annu kako na balkonu zatiče čudnu ledenokristalnu magiju, te Kristoffa koji čini se jaše u bitku. Magije ima u izobilju, a na samom kraju prikazan je čak i početak okršaja s mačem.
Promjena je bila nužna kako bi stvari ostale relativno svježe, a animatori su napravili odličan posao s oživljavanjem novog okoliša. Iako teaser trailer traje manje od dvije minute, i nema nikakvog dijaloga, više nego jasno daje do znanja da će ovo biti Frozen 2 koji će krčiti svoj put, a ne počivati na lovorikama orginala, što je još više naglašeno s izuzimanjem kultne pjesme “Let It Go”.

U nastavku ćemo i dalje slušati glasove Kristen Bell kao Anne, Idine Menzel kao Else, Josha Gada kao Olfa i Jonathana Groffa kao Kristoffa. Ekipi su se u novim za sada još neotkrivenim ulogama pridružili Evan Rachel Wood (Westworld) i Sterling K. Brown (This is Us). Frozen 2 režiraju Chris Buck i Jennifer Lee, kao što je bio slučaj i s originalom. Scenarij potpisuju Lee i Allison Schroeder (Hidden Figures).

Frozen 2 u kina stiže 22. studenog.

Frozen 2

Check Also

Strange New Worlds je trenutno jedina igrana Trek serija s budućnošću, ali novosti nas očekuju uskoro!

Nakon što Discovery završi sa svojom petom i ujedno posljednjom sezonom planirom za početak iduće …

Mrs. Davis: časna sestra bori se protiv umjetne inteligencije u novoj SF seriji Damona Linedlofa

Peacock je objavio puni službeni trailer za SF seriju Mrs. Davis. Serija istražuje svijet u …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics