Stigao je prvi trailer za Scottov sf film “The Martian” s Mattom Damonom u glavnoj ulozi

 

Prije svega nekoliko sati objavili smo prvi video materijal vezan uz sf film “The Martian” (Marsovac), a već sada ćemo vas razveseliti fantastičnim prvim trailerom, posterom i novim fotografijama.

Tijekom misije na Mars, astronauta Marka Watneyja (Matt Damon) posada smatra mrtvim nakon žestoke oluje te ga ostave za sobom. Ali Watney je preživio i zatekne se nasukan i sam na više nego negostoljubivom planetu. S oskudnim zalihama, mora se osloniti na svoju inventivnost, domišljatost i duh kako bi preživio i pronašao način kako na Zemlju poslati signal da je još uvijek živ. Milijunima kilometara dalje, NASA i tim međunarodnih znanstvenika neumorno rade kako bi ‘Marsovca‘ vratili kući, dok njegovi kolege iz posade istovremeno kuju plan za odvažnu, a možda i nemoguću misiju spašavanja. Dok se priča o nevjerojatnoj hrabrosti razvija, svijet se ujedini u želji da se Watney sigurno vrati na Zemlju.

Temeljen na bestseleru i u režiji filmskog majstora Ridleyja Scotta, u Marsovcu glumi zvjezdana ekipa koju uz već spomenutog Matta Damona čine Jessica Chastain, Kristen Wiig, Kate Mara, Michael Pena, Jeff Daniels, Chiwetel Ejiofor i Donald Glover.
Film u hrvatska kina stiže 26. studenog ove godine.

08062015_the_martian_trailer_poster

08062015_the_martian_trailer_1

08062015_the_martian_trailer_2

08062015_the_martian_trailer_3

08062015_the_martian_trailer_4

Check Also

Nagrađeni SF roman Tragovi rata postaje tv serija!

Za fanove Garetha L. Powella i njegovog SF romana Tragovi rata (Embers of War) imamo …

Tales of Dunk & Egg: čini se da HBO već radi na novoj prikvel seriji Igre prijestolja!

Kako ekskluzivno prenosi Variety trenutno se u ranom razvoju nalazi još jedan prikvel Igre prijestolja …

Web Statistics