Stigao je prvi teaser za Netflixovu fantasy seriju “Castlevania”

 

Netflix je objavio prvi teaser za nedavno najavljenu animiranu seriju “Castlevania” nadahnutu Konamijevim kultnim serijalom video igara. Riječ je o jednom od najpopularnijih gaming serijala u posljednjih dvadesetak godina, igri po kojoj je čitav jedan podžanr dobio ime (metroidvania, zajedno s igrom Metroid), koja svakako zaslužuje tv adaptaciju.

Teaser počinje nestandardno i odmah igra na kartu nostalgije s NES konzolom. Zatim se fokus prebacuje na klasični dio, koji obiluje hintovima prema samoj igri, poput Balmontovog biča. No isto tako teaser ukazuje da se serija neće libiti prikazivanja veće količine nasilja koje je također obilježje igre. Tome u prilog ide i najavljeni R rejting, kao i najava producenta da će serija biti iznimno mračna i puna nasilja. Iako je vrlo kratak za sada prikazani video materijal je zapravo ugodno iznenadio svojim stilom i kvalitetom, a Netflix je čini se jako zadovoljan prvom sezonom jer već su najavili i drugu za 2018. godinu.

O samoj radnji i dalje ne znamo puno osim da će pratiti posljednjeg preživjelog člana osramoćenog klana Belmont, pri nastojanju spašavanja istočne Europe od Vlada Drakule Tepeša.

Scenarij potpisuje izvrstan autor i ikona stripa Warren Ellis (Transmetropolitan, Astonishing X-Men), a za produkciju je zadužen Adi Shankar (Dredd, The Grey).

Castlevania sa svojih četiri epizode od trideset minuta na Netflix stiže već 07. srpnja.

Check Also

The Swarm: prvi trailer za seriju temeljenu na ekološkom SF trileru Franka Schätzinga!

Nedavno je otkriven prvi trailer za visokobudžetnu SF triler seriju The Swarm. Što ako sljedeća …

Novi trailer za kratki SF film Fugitive

Objavljen je novi trailer za kratki SF film Fugitive međunarodnog autorskog tima kojeg predvodi Adis …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics