Stigao je prvi teaser za drugu sezonu Syfy-eve serije “The Expanse”

 

24072016_The_Expanse_S2_post_1

“Milijuni bi mogli umrijeti.” – upozorava Chrisjen Avasarala (Shoreh Aghdashloo) u prvom teaser traileru za Syfy-evu drugu sezonu serije “The Expanse“. Tako da je više nego jasno, da su ulozi veliki u novoj sezoni koja stiže početkom 2017. godine.
Teaser je ekskluzivno prikazan ovaj vikend na Comic-Conu u San Diegu. Panel je moderirao Adam Savage. Od glumačke ekipe bili su prisutni Thomas Jane, Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Wes Chatham, Cas Anvar i Frankie Adams, dok su od producenata sudjelovali Naren Shankar i Mark Fergus.

Prvi pogled na drugu sezonu je pun napetih scena dok Miller (Jane) i posada broda Rocinante nastavljaju s otkrivanjem misterija vanzemaljske protomolekule ‘oslobođene’ na stanici Eros.

Druga sezona će se nastaviti točno kada protomolekula započinje svoju konzumaciju stanice. Dakle očekuje nas kombinacija velikog finala prema prvoj knjizi iz serijala “Leviathan Wakes“, a zatim slijede događaji iz druge knjige “Caliban’s War“.

24072016_The_Expanse_S2_post_2

Snimanje druge sezone još uvijek traje, ali već su otkriveni neki detalji. U središte radnje dolazi novi lik Roberte Draper, narednice mornaričkog korpusa Marsa. Bobbie, koju će glumiti Frankie Adams, nas uvodi u novu fazu zaoštavanja odnosa između Zemlje i Marsa i u početak radnje iz drugog romana serijala.

Za sada u serijalu The Expanse (James S. A. Corey) po kojem je i nastala serija ima pet romana: „Leviathan Wakes“, „Caliban’s War“, „Abaddon’s Gate“, „Cibola Burn“ i „Nemesis Games“. Šesti roman pod naslovom “Babylon’s Ashes” će biti objavljen u studenom ove godine.

Check Also

Amazon je naručio spin-off serije The Boys

Vaughtov kinematografski svemir se širi! Ako vam je kao i nama Amazonova serija The Boys …

Samuel L. Jackson predvodit će novu Marvelovu seriju kao Nick Fury za Disney+

Nick Fury se vraća na velika vrata u Marvelov kinematografski svemir (MCU), nakon što smo …

Web Statistics