Stigao je prvi teaser trailer za Netflixovu seriju “Luke Cage”

 

18032016_luke_cage_post

Danas je na Netflix konačno stigla vrlo iščekivana druga sezona Daredevila, a na kraju finalne epizode našao se prvi teaser trailer za seriju “Luke Cage“.

Neuništivi Cage (Mike Colter) predstavljen je u drugoj fantastičnoj Netflixovoj seriji, a riječ je o prošlogodišnjoj prvoj sezoni Jessice Jones. Ukoliko ste pratili Jessicu onda otprilike i znate što nas očekuje jer iako je bila riječ o sporednoj ulozi, isto tako je bila značajna i prilično zastupljena.

Prvi teaser je relativno kratak, i u maniri onoga što i očekujemo od Lukea Cagea, ali uzimamo sve što nam se nudi jer seriju ne možemo dočekati. Cage se nalazi u teretani i obraća se napadačima s oružjem “Pretpostavljam da niste čuli za mene”. Očito nisu jer počinju pucati po njemu na što on vrlo značajno odgovara “Muka mi je što stalno moram kupovati novu odijeću”. Na kraju stiže poslastica u vidu razotkrivanja famoznog loga serije, uživajte…

Ostale glavne uloge tumačit će Mahershala Ali kao Cornell Stokes a.k.a. Cottonmouth, Alfre Woodard kao Mariah Dillard, Simone Missick kao Misty Knight, Theo Rossi kao Shades i Frank Whaley kao Rafael Scarfe.
Luke Cage na Netflix stiže 30. rujna ove godine.

Check Also

Vrijeme je iluzija u traileru za SF triler Synchronic

Well Go USA je netom objavio službeni trailer i poster za SF triler Synchronic, redatelja …

Prvi trailer za film Love and Monsters

Paramount Pictures je objavio službeni trailer za nadolazeći postapokaliptični film Love and Monsters, u kojem …

Web Statistics