Stigao je početak kraja s prvim trailerom za treću sezonu serije “The Leftovers”

 

HBO je objavio prvi teaser trailer za treću i ujedno posljednju sezonu popularne serije “The Leftovers” koja se na male ekrane vraća u nedjelju, 16. travnja. Uz trailer otkriven je i teaser poster koji nam ne baš suptilno ukazuje na činjenicu da je kraj blizu. Treća sezona serije sastoji se od ukupno osam epizoda koje su snimane u Texasu i Australiji.

Glumačku postavu posljednje sezone čine Justin Theroux, Carrie Coon, Amy Brenneman, Kevin Carroll, Christopher Eccleston, Scott Glenn, Lindsay Duncan, Regina King, Jovan Adepo, Janel Moloney, Margaret Qualley, Jasmin Savoy-Brown, Liv Tyler i Chris Zylka.

Izvršni producenti su Damon Lindelof, Tom Perrotta, Mimi Leder, Tom Spezialy, Gene Kelly, Peter Berg i Sarah Aubrey. Lindelof je i dalje u funkciji showrunnera serije.

Prisjetimo se, prva je sezona svoju premijeru imala 29. lipnja 2014. godine i gotovo odmah je osvojila kako kritiku tako i publiku, a temeljila se na istoimenom romanu Toma Perrotte. Druga sezona je bila u potpunosti originalni materijal i uslijedila je 04. listopada 2015. godine te je ostvarila još veći uspjeh.

25012017_the_leftovers_S3_poster.jpg

Check Also

Shadow and Bone: teaser za 2. sezonu Netflixove fantasy serije!

U sklopu globalnog fanovskog eventa Tudum Netflix je između ostalog objavio teaser za drugu sezonu …

Cloverfield: Paramount razvija novi fim, poznat je i redatelj!

Očito više nema smisla komentirati da li nam to treba ili ne, jer ionako se …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics