Stigao je novi trailer za “Spider-Man: Homecoming”

 

28032017_spider-man_homecoming_post_1

Kada se 2002. u kinima u SAD-u počeo prikazivati Spider-Man malo tko je mogao očekivati da će upravo taj film zasjesti na tron kada su u pitanju najgledaniji filmovi te godine. Tako je Spider-Man s nešto malo više od 400 milijuna dolara zarade samo u SAD-u iza sebe ostavio filmske gigante kao što su Gospodar prstenova: Dvije kule, Harry Potter i odaja tajni te Ratovi zvijezda: Klonovi napadaju.

Spektakularni uspjeh filma Osvetnici definitivno je razdoblje u kojem se trenutno nalazimo označio kao desetljeće filmskih superjunaka. Filmovi iz Marvelovog svijeta stripa nizali su se jedni za drugima pa je ovog ljeta tako došao ponovo red i Spider-Mana. Ono što film Spider-Man: Povratak kući (Spider-Man: Homecoming) čini posebnim jest što će se Spider-Man pridružiti ostatku poznatih Marvelovih likova (Iron Manu, Kapetanu Americi, Hulku, Thoru i drugima) iako je to na neki način već učinio u prošlogodišnjem hitu Kapetan Amerika: Građanski rat kada se prvi puta i pojavio na velikom platnu u potpuno novom izdanju.

Uzbuđen zbog iskustva koje je doživio s Osvetnicima, mladi Peter Parker se vraća kući u kojoj živi s tetom May, a gdje ga pod budnim okom čuva njegov novi mentor Tony Stark. Peter se pokušava vratiti svojoj normalnoj svakodnevnoj rutini, iako ga u tome sprečavaju misli kako se još uvijek mora dokazati kao pravi superjunak… A pravi trenutak za to možda će doći i ranije nego što se Peter nadao, kada se u gradu pojavi novi zlikovac – The Vulture.

Glumačku ekipu čine Tom Holland, Michael Keaton, Zendaya, Donald Glover, Jacob Batalon, Laura Harrier, Tony Revolori, Tyne Daly, Bokeem Woodbine, Marisa Tomei, Robert Downey Jr., Jon Favreau, Martin Starr, Kenneth Choi, Michael Mando, Selenis Leyva, Isabella Amara, Jorge Lendeborg, Jr., JJ Totah i Hannibal Buress. Režiju potpisuje Jon Watts.

Pogledajte najnoviju kino najavu za Spider-Man: Povratak kući koji u domaća kina stiže početkom srpnja.

Check Also

The Rings of Power je dobio neobični promo video!

Amazon je objavio lifestyle promo video za Prime Video koji je naslovljen The Earth Needs …

Scavengers Reign: prvi teaser za HBO-ovu animiranu SF seriju

HBO Max naručio je animiranu seriju za odrasle Scavengers Reign, čiji je prvi službeni teaser …

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Web Statistics