Stigao je novi trailer za Pixarov animirani film “The Good Dinosaur”

 

S obzirom da je prvi trailer bio bez ikakvih dialoga, u ovom smo počašćeni čak i sa govorom ‘dobrog dinosaura’. Osim razgovora dinosaura trailer je otkrio da će film definitivno igrati na više srcedrapajućih momenata. Sasvim sigurno će nam trebati maramice za scenu u kojoj će Arlo biti razdvojen od svojih roditelja, a tu je i scena između Arla i dječaka u kojoj im obojici nedostaju roditelji, ali utjehu ipak pronalaze jedan u drugome. Pixar voli rasplakati svoju publiku, i čini se da “The Good Dinosaur” neće biti iznimka od pravila.

Za one koji možda ne znaju ponovit ćemo da se radnja filma odvija u svijetu u kojem dinosauri i dalje postoje. U centru priče nalazi se Arlo iliti dinosaur koji je nakon traumatičnog iskustva krenuo na epsko putovanje s vrlo neobičnim kompanjonom – ljudskim djetetom. Putujući kroz nezahvalne i misteriozne krajolike Arlo će naučiti kontrolirati svoje strahove te spoznati za koje je sve nevjerojatne stvari sposoban…

Glasove su likovima posudili Raymond Ochoa, Jeffrey Wright, Steve Zahn, A.J. Buckley, Anna Paquin, Sam Elliott, Frances McDormand, Marcus Scribner i Jack Bright. Film u kina stiže 25. studenog.

Check Also

Star Trek: Picard, novi teaser trailer za 2. sezonu otkrio je prvi pogled na Q-a!

Povodom proslave Dana kapetana Picarda objavljen je teaser trailer za drugu sezonu serije Star Trek: …

Nova sezona animirane hit serije Rick i Morty od 21. lipnja ekskluzivno na HBO GO-u

Otkačena animirana serija Rick i Morty (Rick and Morty) se vraća s petom sezonom koja …

Web Statistics